Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

tiistai 1. lokakuuta 2013

Meidän elämästä..

Moikka!

Tässä onkin jo pari päivää saatu olla kotosalla, poikani on kovassa flunssassa ja ei ole kouluun menemistä :( Yöt on valvottu, kun henki ei kulje ja yskä tuskastuttaa.. Toivotaan ensi yöstä parempaa :)
Se hyvä puoli tässä on ollut, että näin yrittäjänä vapaat ovat aika harvassa ja nyt olen ehtinyt hoitelemaan kotona hieman rästisiivouksia, sekä tietysti eilisen duunasin tätä blogia :) Olen pahoillani, että blogi on vielä hieman sekaisin, aikamoista opettelemista tuo sivujen muokkaaminen on vaatinut. Mutta nyt olen aika tyytyväinen, vielä kun jostain osaisin laittaa sen kävijälaskurin tuohon reunaan, en ole löytänyt mistään..


Poikani aloitti tosiaan koulun tässä syksyllä ja reipas ekaluokkalainen tarvitsi tottakai myös koulupöydän. Löysinkin todella siistin valkoisen pöydän facebookin kirppiksen kautta ja muokattiin pienen pojan huone kunnon koululaisen kammariksi :) Tässä muutama otos uudesta huoneesta.


Vuosi 2013 on todellakin ollut tapahtumarikas. Helmikuussa tein päätöksen, että minusta tulee yrittäjä! Viime vuodet ovat olleet aika rankkoja, kävin läpi aika pahan burn outin ja koko elämä oikeastaan kääntyi päälaelleen. Mutta ei siinä mitään, opin tuona aikana todella paljon itsestäni, sekä siitä, mitä elämältä haluan. Opin sen, että hetkessä eläminen tuo paljon enemmän kuin ainainen juoksu, sen että kun tekee sitä mitä itse haluaa, muiden odotusten sijaan, voi oikeasti olla onnellinen :) Tämä oli nimenomaan syy, miksi minusta tuli yrittäjä, vaikka monet varoittelivatkin lamasta jne.

Koko vuosi on ollut kiireistä aikaa, mutta joka hetkestä olen nauttinut!! Pari kuukautta remontoitiin tiloja Kouvolan keskustassa, jotta saatiin liikkeestä juuri minun näköinen, ja upeahan siitä tuli, vaikka itse sanonkin ;) Viimein uskalsin toteuttaa unelmani. Isona apuna minulla on ollut ihana perheeni, joita ilman hanke ei varmasti olisi onnistunut, jokainen on auttanut omalla tavallaan Dreamsin toteutumisessa.

Nyt vain täyttä puhtia eteenpäin ja toteuttamaan kaikkia ihania suunnitelmia, joita minulla on liikkeen varalle. En malta odottaa, kun pääsen avaamaan Dreamsin joulumaailman!!! Siitä tulee niiiiiiin upea!
Varoituksen sana, olen jouluhullu ;)

Täytyy alkaa mennä taas pelailemaan lautapelejä flunssapotilaan kanssa, joten palailen taas myöhemmin, näin ainakin alkuvaiheessa kirjoittelua, minulla on paljon asiaa ;) Joten, tervetuloa taas takaisin lukemaan kuulumisiamme!


3 kommenttia:

  1. Löysin kävijälaskurin :) Löytyi kohdasta mistä muokataan ulkoasua > lisää gadget > Blogin tilastot. Muutin itse otsikoksi kävijälaskuri... T. Hippasen myös hukassa tän kanssa, mutta eiköhän se tästä ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Saas nähdä onnistunko ;) Ei tässä itse blogin pitämisessä mitään, mutta nää muokkailut.. heh!

    VastaaPoista
  3. Heipä hei ja tervetuloa bloggaajan ihanaan maailmaan <3 Alku aina säätöä mutta kyllä siekii niksit opit nopsaan ja mie en ainakaan vieläkään osaa kaikkee :D Pojalle paranemisia ja nähdään!!!!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3