Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

maanantai 28. lokakuuta 2013

Relax & EnjoyHeissan!!! 
Vapaapäiviä vieteltiin ihanasti kotosalla, tarkoituksena rentoutua ja nauttia, hieman siivoilla kotona, lukea lehtiä ja vain olla. Vapaiden ohje piti sitten kirjoittaa myöskin liitutaululle, jottei unohdu miten sitä oikein tulee käyttäytyä :) Poika halusi että lisätään sama myös turkiksi,  meillä on kova kielten opiskelu menossa täällä. 

Nauttimiseenhan meidän kotona kuuluu oleellisena osana aina hyvinsyönti :) Joten lauantaina syötiin ihanaa yrtti-valkosipulikanaa, basmatiriisiä ja raikasta fetasalaattia, nams!! 

Ihana Riviera Maison Buon Appetito kulho pääsi ekaa kertaa käyttöön :)
Sisustusliike Dreamsistä :) Illalla fiilisteltiin Uuno Turhapuron leffan parissa, laitoin uuden RM Lakehouse Lantern -lyhdyn tuohon eteisen kaappikellon jalkoihin, ai että se on kaunis kun kynttilät palaa <3 Dreamsistä tietenkin!
 Niin paljon olen blogeista lueskellut että siellä jo monessa kodissa glögikausi on avattu sekä torttujakin jo paisteltu, että eihän siitä mihinkään päässyt, pakko se oli vähän jo joulua fiilistellä itsekin!! Aahh.. Niin ihanaa kuuma glögi ja kynttilät kylmänä ja pimeänä iltana :) Muuten kyllä yritän kaikkeni, jotta osaan malttaa vielä hetken joulun aloittamisessa, vaikkakin liikkeelle se on jo laitettava ihan pian. Sinne olenkin saanut jo suunnitella vaikka mitä ihanaa joulumaailman luomiseksi, DREAMS feat. JOULU-UNELMIA avataan aivan pian!!! Siellä pääsen vetämään ihan överiksi, ihanaa <3


Mutta hei, nyt alkaa uusi sarja maikkarilla, Suomena kaunein koti, eli ei muuta kuin ruudun ääreen!!
Palaillaan taas!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3