Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

perjantai 11. lokakuuta 2013

Flunssan kourissa..

Nyt on vedelty sinkkiä, kaikkia mahdollisia vitamiineja, mustaherukkamehua ja jos jotakin viimiset päivät, ja toivotaan että ne pian puree tähän flunssaan :) Periksi ei anneta!

Eilen vietettiin Dreamsissä ensimmäistä kanta-asiakasiltaa, oli oikein mukavaa tavata asiakkaita paremmalla ajalla ja hieman samalla nauttia kuoharia ja pientä naposteltavaa :) Täytyy järjestää uusiksi joku päivä. Nyt kuitenkin mielessä paljon jo uusia suunnitelmia ja innolla odotan kuukauden päässä häämöttävää Hollannin matkaa Riviera Maisonille!! Kesken joulun suunnittelun menen jo tutustumaan ensi kevään ja kesän tuleviin valikoimiin.



Flunssaisen äidin paras kaveri on McDonalds ja lasten leffat :) Niillä siis mennään tämä ilta. Yhäkin kesken kotona eteisen loppuun vieminen, ei vain ole enää jaksanut iltaisin saada mitään aikaiseksi, lupaan postauksen siitä mahdollisimman pian, kunhan tämä olo hieman helpottaa :) Huomena pitäisi vielä jaksaa juhlia rakkaan ystävän syntymäpäiviä, joten taidanpa lämmittää taas kuumaa mehua.. Rauhallista perjantai-iltaa!

2 kommenttia:

  1. Hei! Sulle on jotain blogissani :)

    VastaaPoista
  2. Niin, osoite tietysti, http://riihelatrakentaa.blogspot.fi (Villametsätähti)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3