Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

maanantai 21. lokakuuta 2013

Sisustustekstejä - onko niitä liikaa?

Heissan!
Suunnitelmissa oli tänään saada hoidettua takapihan kalusteet varastoon ja siivota oikein kunnolla sisällä, vapaapäivä kun oli ja poika syyslomareissulla Lapissa sukulaisten mukana. Ikäväkseni jo pitkään kytenyt flunssa nosti kuumeen ja suunnitelmat meni uusiksi. Aamupäivällä onneksi ehdin käydä vaihtamassa talvirenkaat (viikonloppu luistelua riitti minulle..) sekä ostamassa Dreamsin jouluikkunaan kankaita sekä muuta mukavaa. Mutta niistä myöhemmin..

Minulla on Sisustusliike Dreamsissä myynnissä sisustustekstejä, joihin itse olen aika lailla hullaantunut. Koitan pidätellä itseäni, etten laittelisi niitä liikaa kotiin, mutta voiko niitä olla liikaa?? Mitä olette mieltä? Onko muka joku tietty määrä / koti, kuinka paljon saa olla erilaisia tekstejä, eikö se ole kiinni siitä, mistä itse tykkää? Tätä olen tässä pähkäillyt ja toivoisin teidän mielipiteitä asiaan :)


Suurena Elvis fanina teetin reilu vuosi sitten olohuoneen seinään
My way -laulun kertosäkeen, joka kertoo elämästäni <3 Rakastan tätä!! 

Elämänohjeita keittiön seinällä, kauniissa syysauringon paisteessa :)

Äitini osti pojan sänkyyn tuparilahjaksi kauniin toivotuksen <3
(  huomatkaa myös pojan Elvis lakanat!! )


Alkaako näitä jo olemaan liikaa? No, eipä siinä vielä kaikki!! Heh, ja yhä mua himottas laittaa kivoja lausahduksia muutamiin paikkoihin.. Oletteko muut yhtä hulluja? :)Keittiön pöydän ääressä herkutellaan ruoalla sekä yleensäkin
elämän pienien ilojen äärellä :) 

Kuvan ottoaikaan kellon vierestä puuttui vielä heinäseiväs, joten näyttää
ainakin minun silmään kovin kolkolta, mutta oven takaa
löytyy minun ikioma piilopaikka :)Jos puisia HOME & Friends kylttejä jne. pienempiä ei oteta lukuun, tuossa minun rivarikolmion tekstit. Ja mä rakastan jokaista!! Sitäpaitsi, tarra on niin hyvää, että sen saa myös nätisti irti, jos kyllästyy. Eihän näitä tarvi ikuisesti katsella, jos niihin kyllästyy.
Olisi kiva kuulla, onko teillä erikoisia ja omalaatuisia tekstejä kotona?

4 kommenttia:

 1. Ihania omaperäisiä tekstejä <3 Eikä niitä mitään liikaa ole!! Mullakin niitä riittää seinillä ja kaakelissa ja just yks päivä taas huomasin yhden seinän suorastaan huutavan siihen jotain kivaa osuvaa tekstiä, mutta dreamsistahan niitä sitten saa ;) Tekstit on vaan niin ♡

  VastaaPoista
 2. Yep, sieltähän niitä saa :) Mä tosiaan ainakin tykkään niistä, joskus on ihana vaan pysähtyä ja miettiä niiden tarkoitusta, muistuttaa elämän tärkeistä asioista. Toi My way- teksti suunniteltiin kerran ystävän kanssa, ja se osui jotenkin niin hyvin minuun!!

  VastaaPoista
 3. Tekstejä voi olla kotona just niin monta kuin itse tykkää :D Mulla oli joskus suunnitelmissa vaikka kuinka monta tarratekstijuttua uuteen kotiin, toistaiseksi olen saanut tilattua numerotarrat vaatekaapin oviin...Siitä on hyvä jatkaa :)

  VastaaPoista
 4. Mulla kun on Dreamsissä myynnissä tekstejä, niitä on vähän liiankin helppoa napata mukaan töistä lähtiessään ;) Heh! Mutta kyllä ne kivaa lisää tuo sisustukseen. Eeva, ei muuta kuin lisää hankkimaan vain!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3