Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Heinäseiväs, piste i:n päälle

Moikka!

Aivan ihana, rentouttava viikonloppu pian takana. Poika lähti jo perjantaina vaarille, jossa viettäisi mielellään kaiken mahdollisen vapaa-aikansa, joten olen saanut nauttia kodin laitosta ja rentoutumisesta ihan yksikseni :) Perjantai-iltana järjestettiin vauvakutsut parhaalle ystävälleni, ihan vain illanvietto hyvän ruoan parissa, ystäviä ja pieniä lahjoja. Pitkästä aikaa oli ihana viettää aikaa hyvien ystävien kanssa ilman mitään kiirettä minnekään!

Eilen olin vielä päivällä töissä, auringonpaiste toi paljon asiakkaita liikkeelle, syksyn sisustuskausi alkaa lähtemään hyvin vauhtiin :) Innostuin siinä sitten itsekin ja mietin kovasti, mitä kivaa veisin kotiin omaksi piristykseksi. Kaikkea mukavaahan sitä tuli otettua mukaan ;)


Heti keväällä Dreamsin avattua vein kotiin todella kauniin, siron kaappikellon. Koko kesän olen miettinyt, kuinka yksinäiseltä se näytti valkoista kaapin päätyä vasten ja viimein keksin sille ihanan parin, toin liikkeeltä heinäseipään ja upean tähtinauhan! Juuri tätä se nurkkaus vaati, heinäseiväs on kuin piste i:n päälle <3
Jotkut ideat vain vaativat aikansa..
Toin myös Riviera Maisonin Rustic Rattan sarjan peilin, mutta en vielä ole aivan varma, minne sen laittaisin.. Sitä täytyy vielä vähän maistella ;) Laittelen kuvia, kun se löytää juuri sen sopivan paikan.

Tänään on päivä vietetty jalkapallokentän laidalla kioskin tätinä, kun pojalla oli kauden viimeinen turnaus. Aurinkokin meitä välillä helli ja upea päivä kruunautui pojan joukkueen voittoon :) :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3