Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Eteisen stailausta

Heissan!
Nyt kun poika on viimein terve, on minun vuoroni taistella flunssaa vastaan.. Joten täällä peiton alla nautin kuumaa mustaherukkamehua, kaikki mahdolliset vitamiinit ottaneena :) En suostu antamaan tälle periksi!
Aloitin eteisen stailauksen tuossa viikonloppuna, en vain ole ehtinyt tänne vielä laittamaan siitä mitään kuvia. Joten tässä niitä nyt on :)

Olen viime aikoina harjoitellut porakoneen
käyttöä.. 
Meillä on ihan pikkuinen eteinen, joten kekseliäs
pitää olla että sinne jotain saa mahtumaan :) 


Tähän Riviera Maisonin uutuuteen rakastuin heti!!

Elämänohjeita muistuttamassa lähtijää.Pikku eteisen suunnittelu on aikamoista, kun tilaa on todella vähän. Kenkäkaapin hankin jo aikoja sitten, että sinne saa edes osan kengistä piiloon. Silti vielä monet joutuu pitämään näkyvissä. Pikku-eteisessä on vain pojan takkinaulakko, onneksi eteinen jatkuu vielä hieman käytävälle, jossa sitten kunnon naulakko ja kaapit.
Pipot ja hanskat ovat jo vuosia etsineet paikkaansa ja nyt syksyllä sain Dreamsiin ihania laatikoita, jotka kyllä heti pääsi myös kotiakin koristamaan, nyt pysyvät ulkovetimet järjestyksessä :)

Riviera Maisonin IHANA Rustic Rattan peili oli rakkautta ensi silmäyksellä!! Pitkään mietin, minne ihmeeseen sen laittaisin, mutta se löysikin tiensä eteiseen, antaa hieman avaruutta pieneen tilaan ja sopivasti voi vielä lähtiessään tarkistaa, ettei esim. hammastahnaa ole poskessa ;) Heh, olen kiireisten aamujen kuningatar!!

Vielä jotain kaipaan sinne, mutta hiljalleen.. Oman sisustusliikkeen omistamisen hyviä puolia on se, että voi tuoda kotiin sovitukseen tavaroita ja miettiä, sopiiko ne minnekään vai viekö takaisin liikkeelle ;)
Muutamakin ihanuus täällä vielä pyörii etsien paikkaansa <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3