Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Kouvolassa uskoa tulevaisuuteen??

Aurinkoista sunnuntaita kaikille!!

Tilasin tuossa aiemmin viikolla viikonlopuksi aurinkoa, jotta vapailla saisi energiaa kodin laittoon ja muihin hommiin. Universumi taisi kuulla pyyntöni, koska kaunis syysaurinko paistelee (ja näyttelee kivasti kotona kaikki ne likaiset nurkat..) ja vapaapäivä onkin saatu alkuun touhuilemalla kaikkea mukavaa. Äsken istahdin hetkeksi lukemaan jo pinoksi kertyneitä lehtiä ja uppouduin täysin jo elokuussa tulleeseen Kouvolan MAKO-lehteen :) Kyllä oli paljon infoa uudelle yrittäjälle ja vinkkejä, joita heti aloin netistä metsästää.

Olenkin kovasti tässä miettinyt, millaiselta Kouvolan tulevaisuus näyttää. Täällä syntyneenä ja kasvaneena on aivan liian helposti ominut asenteen, että tämä tupajumikylä ei tästä kehity ja huonompaan aina ollaan menossa. MAKO -lehdessä oli myös paljon tästä aiheesta ja aloin ajatella, miksi ihmeessä Kouvolassa ollaan niin negatiivisia??
Minusta kaupunkimme on aivan ihana ja vaikka nuorena olikin hinku maailmalle, niin nyt minua ei täältä saisi lähtemään kovinkaan heppoisin perustein. Nyt kun vielä toukokuussa menin ja perustin oman yritykseni Kouvolaan, on unelmani saanut paljon ihmetteleviä kommentteja ja kauhisteluja osakseen, kuka hullu perustaa yrityksen Kouvolaan??

Minä. Minä olen se hullu, joka vielä jaksaa uskoa tulevaisuuteen ja unelmoida, tehdä sitä mitä itse haluaa välittämättä ympärillä olevien negatiivisuudesta. Jos kaikki jäävät vain valittelemaan asiaa, ei mikään muutu. Halusin tuoda Kouvolaan laadukkaan sisustusliikkeen laadukkailla brändeillä, jotta aina ei kouvolalaisten tarvitsisi lähteä merta edemmäs kalaan.

Päätöstäni en ole katunut sekuntiakaan ja tämä viimeinen puoli vuotta on ollut aivan mahtavaa oppimisen aikaa, en olisi itsekään vielä vuosi sitten kuvitellut olevani tässä tilanteessa, mutta unelmilla on tapana toteutua. Siis jos niitä vain alkaa toteuttamaan. Pöytälaatikko-unelmat kun eivät toteudu, ellei asioille ala tekemää jotain.

Haluan vain sanoa, että olen ylpeä kotikaupungistani, Kouvolasta, ja uskon, että yhteistyöllä keskustakin saadaan takaisin elinvoimaiseksi. Se vaatii ponnisteluja niin yrittäjiltä, kuin kaupunkilaisiltakin. On turha valittaa että keskusta kuolee, jos itse ei käytä keskustan palveluja. Minulla riittää vielä uskoa tulevaisuuteen, riittääkö teillä? :)

4 kommenttia:

 1. Jotenkin harmittaa keskustan puolesta, kun se alkoi juuri elpyä ennen kauppakeskuksen tuloa. Toisaalta keskustassa on vetovoimaisia liikkeitä, mitä kauppakeskuksessa ei ole, joten luotan ja uskon keskustan palveluihin :-) ja käytän myös niitä :-)

  VastaaPoista
 2. Asenne se on joka ratkaisee ja sulla sitä ainakin on!!! :) Ikävä kyllä keskusta kouvolassa on rajusti hiljentynyt mutta kun viisaat päät lyödään yhteen, varmasti sinne voisi kehitellä kivoja juttuja! Tuntuu että ollaan jotenkin jääty suu auki haukkomaan henkeä kun tuo kauppakeskus tuli, vaikkakin itse kyllä peukutan myös sen puolesta :) Nyt vaan kaikille asenteet kohdilleen ja keksimään keskustalle omia kivoja juttuja ja onhan siellä liikkeitä missä on kiva asioida ♡ Niinkuin nyt Dreams ;) Kyllä kouvolaan tarvitaan myös elinvoimainen ja iloinen keskusta!

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Kyllä minä uskon että keskusta elpyy vielä :) Ja kuten Katja sanoi, Veturikin on oikein hyvä juttu, mutta keskustaan pitäisi saada uusia yrittäjiä, jotka houkuttelisivat ihmisiä myös sinne. Kesällä kyllä minusta keskustassa oli ihan kivasti liikehdintää, turistejakin pyöri monista maista :) Kyllä se siitä!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3