Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

maanantai 30. syyskuuta 2013

Oma koti kullan kallis :)

Aloitetaan vaikka meidän kodista :) Asumme poikani kanssa rivitalo kolmiossa,  muutimme tänne vasta 1,5v sitten. Silloin rykäisin koko sisustuksen kerralla uusiksi ja myin kaikki vanhat kalusteet edellisestä kodista.
Nyt olen pikkuhiljaa jo muokkaillut uusiakin juttuja kotiin, mutta niin pitkään olin jo suunnitellut tätä sisustusta,että vielä en ole siihen kyllästynyt ;)
Mutta ainahan pienet muutokset virkistää mieltä!Muutamia otoksia tässä alkuun kotoamme :) 

Riviera Maisonilta saa ihania yksityiskohtia keittiöön :) 


Bukowskeja olen aina rakastanut <3 

Mummon vanha keinutuoli paraatipaikalla!

Olen aina ollut kova järjestämään juhlia ja pistämään aina parastani, muutaman vuoden ajan olen jo järjestänyt Halloween kemuja, joista muistona tuo viimeisen kuvan oksa katossa. Sen oli tarkoitus olla siellä vain Halloweenin ajan, jolloin laitoin sinne roikkumaan lepakoita ja aaveita, mutta sitten ihastuin siihen niin kovin että annoin oksan jäädä. Nyt siellä on aina juhlapyhien mukaan ollut koristeita, jouluna, pääsiäisenä, vappuna, jne. Viime aikoina olen miettinyt, josko se voisi jo jatkaa matkaa vaikka liikkeelleni, mutta ihan vielä en ole malttanut sitä ottaa pois.

Ihanaa alkavaa lokakuuta kaikille!! <3

7 kommenttia:

 1. Dreamsin postituslistalta löysin tänne :D Tervetuloa blogistanian ihmeelliseen maailmaan! Tämähän on oikein hyvä tapa sinulle yhdistää työ ja huvi samaan pakettiin ;)
  Kävijälaskurin saat lisättyä hallintapaneeli ->ulkoasut->lisää gadget, jonka kautta avautuu valikko erilaisista lisäosista. Sieltä löytyy myös kävijälaskuri, jonka voit lisätä tänne sivuille.
  Kirjautuisin mielelläni myös lukijaksi tähän blogiin, niin saisin uudet postaukset tuoreeltaan omalle lukulistalleni, mutta saakohan sitä lisäosaa enää näihin uusiin blogeihin lisättyä??...en ymmärrä mitään tuosta goolge+ jutusta, tumpelo kun olen. Toivottavasti tästä oli apua :D

  VastaaPoista
 2. Heti perään korjaan ohjeen: Ulkoasu->Ulkoasu->lisää gadget...sorry! :D

  VastaaPoista
 3. Kiitos neuvoista, kävijälaskurin osasin jo lisätä!! Jei!! Yritän vielä tuota kuinka voisi rekisteröityä lukijaksi.. Tuolla kun kaikki on niin ihmeellisillä nimillä noi gadgetit, ettei edes ymmärrä, mitä ne on ;) Hih!

  VastaaPoista
 4. Onkohan tuo Eeva oikea linkki, jonka nyt lisäsin ylälaitaan "liity lukijaksi" otsikolla? :)

  VastaaPoista
 5. Sen verran kurkkasin, että tuo lukijajuttu vaatii vielä jonkun google+ profiilin luomisen....Siis en tiedä siitä mitään, osaiskohan joku kertoa :-) :-)

  "Normaalin" lukijat gadgetin saa lisättyä sieltä samasta paikasta kuin laskurinkin. Siellä on sellainen kuin "muita laajennuksia" (ulkoasu ->ulkoasu->lisää gadget ->muita laajennuksia)....siellä on "lukijat" gadget, jonka kautta voi liittyä blogin lukijaksi ja uudet postaukset tulee omalle lukulistalle.
  Voihan se olla, että tuo google+ palvelu tekee sen saman, en tosiaan osaa sanoa, kun ei ole kokemusta, sorry!
  Yritä nyt sitten selvitä näiden epämääräisten ohjeiden kanssa :D :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3