Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

torstai 31. lokakuuta 2013

Riviera Maisonin tunnelmissa..

Moikka!

Aurinko kauniisti paistellut tämän päivän ja töissä on nautittu syysalennusten tuomasta kiireestä :) Tällä viikolla on Dreamsiin jo saapunut hurja määrä myös joulutavaraa, jotka kyllä vielä olen suurimman osan laittanut alakertaan piiloon, koska JOULUMAAILMAN Grand Opening päivä on vasta 12.11., silloin saavat viimein kaikki joulua rakastavat kouvolalaisetkin nauttia oikein todellisesta joulun huumasta, kunnon joulukauppaa kun ei täällä oikein ole ollut. Jatkossa on!!

Paljon on myös saapunut hyperihania uutuuksia mm. Riviera Maisonilta taas ja kuormaa on innokkaasti purettu ja laitettu esille liikkeeseen. Onneksi sain viimein apulaisen, kun reipas harjoittelijani Pauliina aloitti tiistaina ja yhdessä onkin mukavampi tehdä töitä :) Jatkossa siis meitä on täällä 2, ainakin vuoden loppuun. Sekä tietysti rakas äitini tuurailee yhäkin silloin tällöin <3


Itse jo innolla odottelen joulumaailman avaamista, kotonakin sormet syyhyää jo ulkovalojen suhteen, näyttäs jo muutamat naapurit asennelleet niitä pihalle, joten jospa minäkin viikonloppuna ehtisin. Lauantai menee kyllä tukkureiden joulumessuilla, innolla jo odotan sitäkin!! Ja enää pari viikkoa Hollantiin lähtöön ja RM kevään mallistojen julkaisuun <3 Kiirettä siis pitelee kovasti, siksi täällä ei ole ihan yhtä tiuhaan ehtinyt kirjoitella, kuin aluksi, mutta yritän ainakin pari kertaa viikossa laittaa uusia juttuja.

Tänään on pojalla koululla Halloween juhla ja eilen kaivellessani kasvomaaleja ym rekvisiittaa esiin, tuli kova hinku laittaa hieman kotiinkin, aiempina vuosina kun olen aina järjestänyt kunnon kemujakin Halloweenin aikaan, mutta nyt ei yksinkertaisesti rahkeet riitä kaikkeen. Voisin kyllä laitella myöhemmin kuvia viime vuoden juhlista, jos joku tahtoo vielä vinkkejä koristeluun :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3