Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Valkea maa sekä arvonnan voittaja!

Moikka,

saunan raikkaana, kynttilänvalossa nautin täällä vapaapäivän illasta. Ensimmäiset aidot (eli luumu) joulutortut tuoksuu uunissa ja mikä parhainta, maa on valkoinen!! Vaikka talvesta en todellakaan välitä, niin kyllä tuo valkea maa tuo niin paljon valoa ja on niin kaunis, että sitä vaan jaksaa ihailla :) Pieninkin lyhdyn valonpilke näyttää superupealta valkeaa lunta vasten. Oli aivan ihana käydä taas lenkillä pojan treenien aikaan ja vain nautiskella luonnon rauhassa.


Vaikka olenkin henkeen ja vereen kesäihminen, niin on talvessakin monia ihania puolia. Kuten kodin sisustaminen, joka kesällä kyllä jää auttamattomasti paljon vähemmälle. Ja tietenkin kynttilät, ja JOULU!! Jonka jälkeen olenkin taas jo valmis odottelemaan kevättä ja kesää ;)

Joulun alla meidän koti piristyy runsailla joulukoristeilla, ja varsinkin valoilla. Jokapuolella, valosarjoja sekä kynttilöitä. Tänä vuonna eteisen rakkaan kaappikellon kyljessä nojaileva heinäseiväs sai koristeekseen tähtivalot sekä Riviera Maisonin ihanat Birch Bark Star koristeet, sopii niin täydellisesti tuohon!! Näitä ihanuuksia löytyy myös Sisustusliike Dreamsistä, vink vink ;)
Mun ihan lempparit! Sopivat kauniisti myös joulukuuseen, mutta nyt ainakin vielä tuossa komeilemassa, niin saan nauttia niistä pidempään ;)



Ja sitten se tieto, jota olette odottaneet, eli kenellä oli arpaonni tällä kertaa... Meillä poika taas innolla odottanut aamusta asti, että kello lyö 20 ja hän pääsee valitsemaan kiposta lappusen ja sen myötä voittajan <3 Tiedän, että monen arvonnassa käytetään jo jotain hienoa ohjelmaa, joka suorittaa arvonnan, mutta minusta on niin suloista, että se on pojan tärkeä tehtävä ja saa sitä olla, niin pitkään, kun hän sen homman tahtoo.

Tällä kertaa kiposta nousi nimimerkki ME LIKE  , ONNEA voittajalle!!!

Lähetäthän minulle sähköpostia osoitteeseen jessica@sisustusliikedreams.fi, niin sovitaan palkinnon toimituksesta :)





Ihanaa sunnuntai-illan jatkoa teille kaikille! Me lähdetään nyt herkuttelemaan glögiä ja kunnon joulutorttuja <3 Huomenna tiedossa pikkujoulut perheen kesken, odotan innolla!

6 kommenttia:

  1. Ihania kuvia ja joulufiilistelyä parhaimmillaan <3 onnea voittajalle,hienon palkinnon voitti :)

    VastaaPoista
  2. Minä puolestani kiitän Sisustusliike Dreams'ia ihanasta Lyhdystä, jonka voitin Valkoinen kaniini -blogin arvonnasta. Lyhty tuli perille ja löysi heti paikkansa takan edessä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä Marika ja onnea vielä tätäkin kautta! Ihanaa, että lyhty oli mieluinen :)

      Poista
  3. Voi ihanaa! Kiitos etukäteen jo tuhannesti! Olen niiiiiiiiin iloinen voitosta! Laitoin jo mailia..

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3