Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

torstai 27. marraskuuta 2014

Santa Shopping ja muita touhuja

Heissan,

ihanaa joulun tohinaa Dreamsissä :) Ai että minä rakastan tätä aikaa vuodesta töissä, kuten muutenkin. Tänään alkoi Riviera Maisonin Santa Shopping Days! Ihanaa vilinää ja vilskettä, nyt on hyvä hetki tulla hankkimaan lahjat pukinkonttiin ja ansaita samalla ostosrahaa itselleen ;)
Jokaisesta RM piensisustustuotteisiin käyttämästäsi 100€, saat 20€ lahjakortin Dreamsiin! Mutta, lisää niistä meidän Facebook sivuilla tai nettisivuilla  , ei ole tarkoitus tehdä tästä mainosta, mutten malta olla hiljaakaan ;)
Tänään oli taas Kouvolan keskustan OSTOSTORSTAI ja se on alkanut tuomaan kivasti porukkaa keskustaan :) Muutenkin keskusta on selvästi nostanut imagoaan sekä saanutkin monia uusia yrityksiä tulemaan keskustaan. Ihana positiivinen ilmapiiri alkaa taas virtaamaan :)

Kotona ei tällä viikolla paljoakaan ole tapahtunut,  kuvat viikonlopulta, vein kotiin Watt&Veken ihanan Olga tähtivalaisimen ja ainakin nyt aluksi se löysi paikkansa olohuoneen nurkasta. Voi olla, että se siirtyy siitä makuuhuoneen ikkunaan vielä, kunhan saan siellä siivoiltua kirppiskamat nurkista niin, että mahtuu sekaan ;)
Ihanaa ja tunnelmallista illanjatkoa kaikille :) Tää painelee nyt petiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3