Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

lauantai 15. marraskuuta 2014

2 päivän vapaa!

Heissan taas kaikille :)

Mukava ja vauhdikas viikko takana töissä, Joulumaailma vetänyt kivasti porukkaa ja kaikenlaista touhua on ollut. Nettikaupassa on nyt vielä huomisen voimassa tarjous, jossa aktivoimalla alekoodin "ale10" saa KAIKKI tuotteet -10% alennuksella, ihan vain vinkkinä teillekin ;) Pieni mainos spiikki tähän alkuun!
Minun tyynytaivas <3 Tai siis, Dreamsin ;) 


Tänään lauantaiseen tapaan oli lyhyempi työpäivä ja poika oli vaarilla hoidossa. Tai siis on yhäkin, kun soitti sieltä jo ennen kuin ulkovaatteet oli riisunut, että saako pliis pliis jäädä yöksi <3 Ei ollut sydäntä kieltäytyä, joten ihan omassa rauhassa olen täällä lauantai-iltaa vietellyt. Ripustellut viimein ulkovalot etupihalle, käynyt pienellä lenkillä, saunassa ja pitänyt leffaillan Twilightin viimeisen osan parissa, herkutellen fetasalaatilla ja valkosipulipatongilla :)

Outo olo, kun ei ole kiire minnekään. Minulla on 2 vapaapäivää edessä eikä mitään suuria suunnitelmia, tai TO DO -listaa. Huomena pojan treenit ja olen luvannut itselleni käyväni aina treenien aikana itse lenkillä, jotta ehtisin ja ennemminkin, saisin aikaiseksi, liikkua edes jonkin verran.


Kotia on hiljalleen, nurkka kerrallaan, vallanut punainen. Kyllä, punainen, vaikka niin ei pitänyt todellakaan käydä, heh.. Mutta sillä mennään, mikä tuntuu hyvältä. Kulta-hopea joulu piti tulla, mutta eihän sitä tiedä, vaikka mieli vielä muuttuu. Nyt mennään näillä.

Ensi viikolla luvassa pientä arvontaa, Joulumaailman kunniaksi <3 Mutta siitä lisää myöhemmin :)
Rentouttavaa viikonloppua kaikille!

4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3