Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

maanantai 17. marraskuuta 2014

Joulu on taas, joulu on taas!

Moikkelis!

Innokkaana täällä laiteltu joulua myös kotiin. Nyt nurkissa kurkistelee tonttuset, punaiset hiippalakit ja lumipallot tuovat talven tunnelmaa. Vaikka ulkona onkin pimeää ja harmaata, niin sisällä ei tarvitse olla ;)

Ihanat vapaat vietetty, vaikka nopeaan aina tämä aika meneekin. Tänään rakkaan ystävän kanssa kävellen keskustaan lounaalle, nams, miten hyvää ruokaa Mei Lokissa taas saikaan ;) Hieman kierreltiin kaupoilla ja vaan hengailtiin. Ihanaa terapiaa ystävän kanssa oleminen, ilman kiirettä.

Olen nyt onnistunut saamaan itseni jo 3 päivänä peräkkäin kävelylle, ihanaa miten ulkoilma tuokaan energiaa :) :) Kunpa nyt saisi pidettyä innostuksesta kiinni!
Moni sanoo, että koska ulkona on märkää ja harmaata, eikä lumesta tietoakaan, ei jaksa vielä innostua joulusta tai koristelusta. Minä sanon, että juuri siksi kannattaakin alkaa laittaa kotiin kaikkia niitä ihania joulukoristeita, jotka tuovat pirteyttä pimeisiin päiviin!
Innostuin eilen pesemään olkkarin verhotkin, ja sain ne jopa silitettyä suoraan ikkunaan takaisin :) Tänään väkertelin niihin koristeet, jolla muuten pelkistetyistä valkoisista verhoista tuli jouluiset. Vähän punaista silkkinauhaa ja hopeinen kukkanen, voila! Mitäs tykkäätte?Kuten kuvista huomaa, mä todellakin olen jo ihan tonttuilevalla tuulella ;)  Rakastan tätä odotusta ja meinaan kyllä nauttia siitä täysin rinnoin!

4 kommenttia:

 1. Voi sua ihana murusein taas <3 ihanalta kaikki näyttää, ja ihan hyvä kun ajoissa laittaa niin ehtii nauttia joulun ajasta pidempään <3 t. äippä

  VastaaPoista
 2. Voi kun kaunista <3 Tonttuja, tonttuja, voiko niitä rakastaa ikinä liikaa :) Mäkin tänään kotiutin yhden uuden tontun, se oli niin hassun hauskan ihana :D Täällä on saatu tulitikkuaskit väkerrettyä ja sytykeruusut sellofaaniin, ihanaa pientä terapiaa muuten hieman synkkään mieleeni!!! Oikein ihanaa viikon alkua...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienistä asioista sitä pitääkin hakea sitä piristysterapiaa ;) Toivotaan, että siellä asiat helpottaisi taas pian ja koita pitää mieli kuitenkin positiivisena, jospa menee tällä kertaa nopsasti levolla ohi <3

   Tontut on niiiiiin ihania! Täytyy tuoda töistä muutama lisää, ihan ei tarpeeksi tunnu olevan vieläkään ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3