Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Ekat glögit!

Moikka,

tänään sen viimein tein, lämmitin pojan kanssa talven ekat glögit <3 Nam! Heti sai fiilistä laitella kotiin hieman talvisempaa tunnelmaa ja alettiinkin kaivamaan jouluisia koristeita laatikoista. Hupsis, ja hetkessä meillä alkoi siellä täällä pilkistellä taas punaista.. Juuri kun vasta päätin, että se ei ole mun juttu ;) No, mutta sen verran hakusessa ja kesken kaikki, jotta laittelen punaisia kuvia myöhemmin vasta. Minulla kun on yhä se tyyli että kerralla kaikki, eli kaikki myös kerralla kesken ja sekaisin!! Hahahha..


Ihanat RM Boisson Chaude lasit kruunaa jokaisen glögihetken <3 Mutta kylläpä maistuikin glögi taas pitkästä aikaa ihanalle! Poika katseli Juventuksen eilistä peliä ja kiljui kuin kaistapää, samalla kun minä koitin saada joulufiilistä laitellen kotia ;) Eli ei, meillä ei vielä soinut joululaulut!Paljon kauniimpi luonnossa tämä asetelma, jotenkin kuvassa noi tähdet
loistaa kirkkaammin.. Ystävältä saatu karu puska, mutta valot tuo heti tunnelmaa <3 Ensi viikolla päästään niitäkin jo kuuntelemaan, kun maanantaina avataan Sisustusliike Dreamsissä Joulumaailma, jota pikkuisin askelin koko viikko tässä touhuttu alkuun ja valmisteltu, Uskomatonta, miten iso pohjatyö on laittaa kaikki valmiiksi, suunnitella jne. Mutta kivaa hommaa, eipä siinä ;) Maanantaina muuten liikkeelläkin glögitarjoilu, joten tervetuloa ostoksille ja hakemaan sitä ihanaa joulufiilistä.

Nyt painun jo ajoissa pehkuihin, huomena vedetään pitkää päivää, kun Ostostorstai aloittaa jouluhulinat keskustassa ja 60 yritystä (me mukaanlukien) on auki illalla klo20 saakka. Kivaa!
Palaillaan taas, kunhan saan hieman lisää kuviakin tarjolle ;)


11 kommenttia:

 1. Nuo glögilasit on kyllä ihanat. Viime vuonna jäin ilman, kun olivat jo loppu, mutta toivottavasti tänä vuonna pystyn niitä hommaamaan. Niin se vaan joulu hiipii pikku hiljaa lähemmäs. Kiva juttu tuo Ostostorstai!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa Krisse olla 4kpl jäljellä, joten kannattaa varata, mikäli tahdot ne ;) Ne on kyllä niiiin ihanat!

   Poista
  2. Voi iiik, kaksikin kun saisin näin alkuun, niin olisin onnellinen! Mitä ne maksavat kappale?

   Poista
  3. Ne on 17,95€/kpl. Pistetäänkö sinulle 2 varaukseen?

   Poista
  4. Voi vitsi, kun en tiedä, koska pystyn hakemaan :( Jos voit varata, vaikka hakuaika epäselvä, niin varaa.

   Poista
  5. Periaatteessa tietenkin pitkiä varauksia en voi tehdä, jotta kaikilla olisi samat mahdollisuudet ja niitä tosiaan on vain se 4kpl jäljellä. Joten, jos et nyt ensi viikon aikana ehdi tulla noutamaan, niin en voi varata sen pidempään. Osaatko sanoa ehditkö siiheksi? :)

   Poista
  6. Kun en pysty varmasti lupaamaan niin unohdetaan varaus. Myy vaan pois muille. Menevät varmasti kaupaksi =) Kiitos kuitenkin!

   Poista
 2. Itsekin olen jo himoinnut glögiä mutta vielä en ole saanut aikaiseksi ostaa.
  Täytyykin napata ensi kerralla kaupasta mukaan. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla löytyi vielä viime jouluisia glögejä kaapista ja niissä oli päiväykset vielä voimassa ;) Glögi tuo parhaiten joulufiilistä!

   Poista
 3. kauniit glögilasit,maistuu glögi hyvälle niistä :) kauniita kuvia .......joulufiiliksen aloittelua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kyllä, se on aloiteltava jo, että saa kunnolla nauttia! Lyhyt aika vuodesta kuitenkin ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3