Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Pihahommia

Heissan,

täällä on vietetty erittäin energistä vapaapäivää :) Tuntuu, että moni asia on viime aikoina jäänyt roikkumaan ja koko torppa on ollut sellaisen järjestelmällisen kaaoksen vallassa. Pidin tänään vapaapäivän näin keskellä viikkoa, kun viikonloppukin tuli painettua hommia Joulumaailman parissa ja jäi vapaat pitämättä.

Aamulla, kun poika lähti kouluun, päätin sammuttaa aamu-tv:n samantien ja laittaa musiikkia soimaan, saadakseni virtaa siivoukseen. Kuuntelin oikeastaan koko päivän Kaija Koota, vanhoja ihania biisejä, täysillä, kuinkas muuten! Parasta siivousmusaa ;)

Sainkin jo aamupäivällä sisällä siivottua, sitten renkaiden vaihtoon, viimein talvirenkaat alla! Viikon ruokaostojen teko Lidlissä ja vitsi, miten taas meni vähän rahaa, itsekin jaksaa joka kerta ihmetellä. Kyllä siellä vaan on edullisempaa, ei siitä mihinkään pääse! 4 muovikassillista ruokaa alle 50€ :) Ja ei, Lidl ei maksa minulle mainoksesta.
Vihdoin ja viimein vapaa, jolloin ei sada vettä, joten nyt pihan kimppuun! Takapihalla sain haravoitua, vietyä kesäkoristeet varastoon ja pakattua puutarhakalusteet sekä grillin pressujen alle talviunille. Kaikki hommat jääneet syksyllä..Olen todella huono lähtemään ulkohommiin, mutta kun aloitan, niin olen aivan intoa täynnä! Piti vain etupihalla käydä haravoimassa pikaisesti koko syksyn aikana kertyneet lehdet, mutta hupsista. Leikkasin kaikki pensaat ja revin ison osan ruusupuskastakin ihan juurineen pois. Mä niin tahtoisin kokonaan eroon siitä, en tykkää yhtään! Pimeäkin saapui kesken kaiken ja loput hommat tuli tehtyä aikalailla pimeässä, saa nähdä, miltä piha näyttää aamulla valoisan saavuttua.. Heh! Tuntuu, että osa nurmikostakin (lue sammaleesta..) tuli revittyä pensaiden mukana ;) No, sittenpähän täytyy viimein tehdä tuolle pihalle kunnon möyhintä. Katsotaan.


Palkitsin itseni isolla kupillisella kahvia ja herkullisella croisantilla :) Joulukamat kaivoin kaikki vaatehuoneen katonrajasta, mutta niihin en ehtinyt panostaa tänään ollenkaan, kun loppuilta meni ruoan laitossa. Mutta, puhdasta kotia on sitten kiva alkaa koristella <3 Heti huomena meinaan kyllä jo laittaa kyntteliköt palamaan, niin pimeetä tällä hetkellä on, että kaikki valo on tervetullutta :)

Ihana tunne, kun on saanut paljon aikaiseksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3