Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

maanantai 10. marraskuuta 2014

Joulumaailman on avattu!

Jouluinen tervehdys!

Täällä hössötetään jo innokkaana joulun lumoissa, koko viikonloppu koristeltu Dreamsiä Joulumaailmaa varten ja myymälä onkin muuntautunut oikeaksi joulun ihmemaaksi <3 Samalla on tottakai tullut kuunneltua joululauluja ja juotua glögiäkin jo ihan lasitolkulla!


Kova oli taas homma, mutta ihanaa, kun viimein sai kaiken valmiiksi ja kuulee asiakkaiden innostuneisuuden. Kuinka se joulumieli onkaan tarttuvaa!


Muistakaahan nauttia nyt tästä joulun odotuksestakin, aina tuntuu kuitenkin jälkeenpäin, että menipäs se aika taas nopeaan. Nyt on se aika, kun voi hössöttää kotona oikein kunnolla, koristella runsaasti ja nauttia kynttilöiden valoista, glögin tuoksusta ja pimeistä illoista <3RM My Favourite Things Coffee Table, aivan ihana koristella!  Kotona innostuttiin pojan kanssa tekemään ekat joulutortut, tai siis se oli tarkoitus, kunnes huomasin luumuhillon unohtuneen vielä kauppaan. Onneksi siskon tekemä omenahillo maistui tortun sisällä aivan yhtä hyvälle ;) Murukin innostui kirjoittelemaan Joulupukille ja samalla tuli ilmi, että kyllä, meillä uskotaan vielä Joulun ihmeeseen <3 Ja hyvä niin.
Ihanaa viikonalkua teille kaikille!! <3 Palaillaan taasen.

3 kommenttia:

 1. Kaikkea ihanaa esillä :) Pakko oli laittaa RM:n valkoiset tähtiruukut tilaukseen, aivan ihanat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin täydelliset. Kiitos ja olipas nopea lähetys. :)

   Poista
  2. Olepa hyvä, ne on todella kauniit :) Ja voi käyttää ympäri vuoden!

   Poista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3