Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Freaky Halloween!

Moikka!

Taas on takana yhdet ikimuistettavat Halloween juhlat Madame Jessican Manalassa! Aivan mielettömän ihana päivä oli eilen, kun ensin juhlittiin lasten kanssa ja ilta huipentui sitten aikuisten omaan Halloweeniin :) Iso kiitos kaikille osallistuneille, oli taas ihana nähdä, miten moni panosti todella pukeutumiseen.


Ohje ovella juhlijoita varten ;) 

Muutaman kerran on Halloween kemut järkätty ennenkin, joten varastossa oli paljon jo koristeita valmiina, tänä vuonna jäi vain esillelaitto. Äidin ystävän kautta sain vielä lainaksi muutamia uusia koristeita, joten aika hurjan näköiseksi me pojan kanssa saatiin koti laitettua. Paljon jätesäkkiä meni, jotta meidän valkoinen koti saatiin hieman tummemmaksi ja aurinkokin vielä paistoi lasten juhlien aikaan, joten ikkunoitakin peiteltiin ;) Ovet on aina helppo peittää kokonaan jätesäkillä, näin yleistä tummaa ilmettä saadaan aikaan ja niihin on sitten hyvä teippailla, vaikka luurankoja..
Kontaktimuovi oli valoisalla kuitenkin aika näkyvää..

Haamu roikkui katosta.. 
Lasten juhlissa tarjolla oli ihan vain karkkia ja sipsiä naposteltavaksi, pelottavan boolin kera. Helppoa ja varmasti lasten mieleen! Illalla sitten tarjottiin salaattia, yrttipatonkia, silmiä (kananmunia), kanapestopasta-salaattia, juustoja ja dippailuja.Kivaa oli ja lapset varsinkin olivat aivan innoissaan kaikista pienistä jutuista. Mörököllin jalanjäljet olivat ehdoton suosikki! Nyt pitäisi alkaa purkamaan tätä kaikkea hiljalleen ja jos alottaisi kodin laiton jo talvisemmaksi, uskallankohan jo sanoa,  myös jouluisemmaksi ;)

Viikon päästä avataankin Dreamsissä Joulumaailma, tervetuloa glögintuoksuisille ostoksille maanantaina 10.11!! Yep, mutta nyt siivoamaan jätesäkkejä pois. Palaillaan taas, kun päästään takaisin arkeen :)

2 kommenttia:

  1. Hienoa kun sä vaan jaksat <3 t.äippä

    VastaaPoista
  2. hurjat Halloween juhlat,hui.....todella hienot koristeet ja tarjoilut!yksi muistorikas Halloween siellä vietetty :) mukavaa alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3