Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

perjantai 21. marraskuuta 2014

Lapsuusjoulujen muistoja

Heissan!

Minä täällä ihan fiiliksissä luen teidän ihania kommentteja arvontaan ja tuntuu, että pääsen mukaan jokaisen joulun tunnelmaan <3 <3 Kiitos ihanista viesteistä ja vielä ehtii osallistua arvontaan! Mikäli arvonta meni sinulta ohi, niin siihen pääset osallistumaan edellisessä postauksessa tästä.

Yksi joulun aloituksen ihanista hetkistä on avata joulukoristelaatikko ja kaivaa esiin kaikki ikivanhatkin koristeet, toiset jo hieman kärsineet vuosien saatossa, mutta niin monissa on rakkaita muistoja, ettei raaski pois heittää <3Nämä tonttumuori ja pukki ovat minun lapsuuskodistani, ja ne vahtivat joulun kokkailuja joka vuosi keittiössä, aina paraatipaikalla :) Tällä kertaa pääsivät ihan hellan läheisyyteen, kananmunalaatikon päälle, jossa pääsen ihailemaan niitä aina kun ruokaa laitan tai keitän kahvia. Rakkaita, vanhoja koristeita. Ne tuovat parhaiten sitä joulun tunnelmaa.


Ja muistutanpa vielä tässäkin, että mikäli olet kommentoinut arvontaan ANONYYMINA, käy lisäämässä jonkinlainen nimimerkki, jotta erotut joukosta arvonnan osuessa kohdalle :)

Nyt taas töihin, Joulumaailman touhut kutsuu Dreamsin tonttua taas, tulkaahan poikkeamaan myös myymälään hakemaan kaunista joulun tunnelmaa :)


2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3