Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Jouluinen arvonta :)

Moikka!

Lupailin tuossa jokin aika sitten jotain kivaa arvontaa täällä blogin puolella ja tänään sain siihen viimein inspiraation! Jouluisissa kiireissä mennyt tässä aivotkin ihan narikkaan, mutta nyt viimein taas alkaa aivot toimimaan ja elämä palailemaan normaaliksi ;)

Joo, minulla joulukiireet on hieman aiemmin kuin teillä monilla. Mutta sellaista se on täällä kaupalla :) Ihanaa, nyt vaan nautiskellaan joulutohinoista sitten!

Tällä kertaa arvotaan Lyhtytalon kaunis talvinen paketti, joka sisältää aivan ihanan tähtikranssin, kivituikkukipon sekä kauniin kimaltelevan tähtikoristeen :) Palkinnon arvo on n. 30€.
Arvontaan voit osallistua kommentoimalla tätä postausta aiheella, mikä on sinun lempijuttusi jouluna, jota odotat aina eniten? Onko teidän perheellä jokin ihana oma traditio vai rakastatko askarrella itseksesi esimerkiksi kortteja, koristeita, jne? Itse rakastan pakettien paketointia, kerään kaikki samalle kerralle, keitän glögiä, kuuntelen joululauluja ja tunnelmoin iltamyöhään, kun poika nukkuu <3 Mitä sinä odotat eniten?Jokaisella siis mahdollisuus 1 arpaan, tasapuolisesti :) Arvonta suoritetaan sunnuntaina 23.11 klo 20, siihen saakka siis aikaa osallistua <3 Eli jokainen kommentti saa 1 arvan!

LISÄYS 21.11!!! MIKÄLI OSALLISTUT ANONYYMINÄ ARVONTAAN, LAITA JOKIN NIMIMERKKI, JOTTA EROTUT JOUKOSTA!! :)


Onnea arvontaan ihan teille jokaiselle ja odotan innolla kuulla, mikä tekee sinulle sen joulun erityisen tunnelman <3

45 kommenttia:

 1. osallistun arvontaan.
  sama kuin sinulla eli pakettien paketointi,siitä tulee joulufiilis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on jotenkin niin ihanaa :) Vaikka sitä nykyään saakin tehdä töissäkin ihan tarpeeksi! Onnea arvontaan!

   Poista
 2. Monet pienet asiat, jotka kuuluvat jouluun <3 Lahjojen paketointi, kuusi, ruoka&juoma, perhe jne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista ja onnea arvontaan! Oih, aidon kuusen tuoksu, sen unohdin itsekin.. :)

   Poista
 3. Arvonnassa mukana. Rauhallinen ja lämmin tunnelma kotona, perheen yhteinen aika, joululaulut, kynttilät, lahjojen paketointi yms.
  -MeeriP

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista ja onnea arvontaan! Joulussa on niin paljon ihania puolia :)

   Poista
 4. Mukana arvonnassa :)
  Meillä joulu on koko perheen yhdessä oloa, lapset tulee perheineen kotiin, joulusauna, kynttilät, lasten ilo, hyvä ruoka siis se yhteinen kiireetön aika on ihan parasta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi ja onnea arvontaan! Varmasti, jos lapset ovat jo lähteneet pesästä, niin heidän kanssa kiireetön yhdessäolo on todella ihanaa :)

   Poista
 5. Rakastan joulua...aattona paras hetki on lasten lahjojen avaaminen =)
  Aloitan korttien väkertämisen hyvissä ajoissa... siivoilen koko talon lattiasta kattoon =D Se on minulle tärkeä traditio joka vuosi...
  Joulun aika on sitä parasta aikaa...
  heli@lailanet.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistan, että lapsuudessani myös äiti siivosi aina hullun lailla jouluun, kaapeistä lähtien. Onhan se sitten ihanaa juhlistaa joulua siistissä kodissa :) Onnea arvontaan!

   Poista
  2. Vähän hassuahan se kaappien siivoaminenkin toisaalta on...ei kukaan siellä kaapissa joulua viedä...mutta siitä on tullut oma perinne enkä ilman sitä osaa olla =D

   Poista
  3. Jokainen tekee, kuten itse parhaaksi katsoo :) Ja niin kauan kuin ei ota hirveää stressiä, niin saa touhottaa ihan kuinka paljon tahtoo <3

   Poista
 6. Olen jouluihminen ja rakastan sen tunnelmaa. Kiireettömyys ja hyvä ruoka on ihan parasta. Askarella en juurikaan osaa, mutta tänäkin vuonna olen korttitarpeet ostanut. Katotaan saanko itsetehdyt kortit aikaiseksi. Se jää nähtäväksi.

  Ihana arvonta ja tosi ihana palkinto <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta ei ole koskaan tuohon korttien väkertämiseen ollut. Tsemppiä siihen puhtiin! ja onnea arvontaan!

   Poista
 7. Parasta on se hetki, kun viimeisetkin siivoukset on loppu, viimeisetkin koristeet laitettu ja valot sytytetty.. Se hetki kun vihdoin saa palkita itsensä glögilasillisella, heittäytyä sohvannurkkaan ihastelemaan kaunista ja puhdasta kotia, jouluradion soidessa taustalla. ♡ Siitä alkaa joulu! ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, tässähän pääsee ihan joulun tunnelmaan jo kun lueskelee teidän kommentteja :) Ihana on se hetki, kun viimein asetutaan nauttimaan joulusta :) Onnea arvontaan!

   Poista
 8. oman perheen parissa jouluaatto tunnelmat kun rentoudutaan&nautitaan joulusta ja sen tunnelmasta <3

  VastaaPoista
 9. Ehdottomasti odotan eniten lahjojen antamista ja niiden suunnittelua ja paketointia, koska minusta on ihanaa antaa lahjoja! Paljon kivempaa kuin niiden saaminen...! Mukana arvonnassa.
  sopeutuja(at)hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen myös kova antamaan lahjoja ja ehdottomasti yllätyksiä rakastan eniten, joten se suunnittelu ja salamyhkäisyys tuo osan joulun tunnelmasta :) Onnea arvontaan!

   Poista
 10. Jouluaatto lasten kanssa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on parasta <3 Onnea arvontaan! Lisäätkö jonkinlaisen nimimerkin, mikäli voitto osuu kohdilleen, anonyymeja on jo useampia. :)

   Poista
 11. Minusta jouluaattoilta on ihanin hetki, kun päivän touhut ja tohinaa ovat takana ja voi vaan nauttia yhdessä olosta, syödä suklaata ja tunnelmoida kuusenvalojen loisteessa.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 12. Joulun odotus alkaa jo lokakuun lopussa,kun kotiin alkaa pikkuhiljaa salaa hiipiä jouluisia juttuja ja Joulua kohti vauhti vain kiihtyy.Meillä lapset on jo parikymppisiä,joten ei mitään lahjahässäkkää onneksi ole enää pitkään aikaan ollut.Hyvä ruoka,Joulusauna ja ehkä tänä Jouluna myös paljuillaan ja tietysti se jouluinen tunnelma,jonka jokainen tekee itselleen rakkaista asioista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että muutkin ovat ajoissa aina joulua laittelemassa :) Onnea arvontaan!

   Poista
 13. Unohdin tossa äskeisessä kommentissa laittaa yht.tietoni:hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Eniten tykkään jouluaamuista kun ei ole kiire minnekään. Etenkin näin vuorotyöläisenä niitä osaa arvostaa entistäkin enemmän jos ei tarvitse ihan koko joulua viettää töissä. Jouluaatto täytyy ehdottomasti aloittaa jos mahdollista niin anopin riisipuurolla ja glögillä. Aattoilta jouluruoasta nauttien ja tietenkin perheestä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hitaat aamut ovat yleensäkin parhaita! Kiitos kommentista ja onnea arvontaan, sinullahan sitä onkin ollut jo aiemminkin ;)

   Poista
 15. Mukana ollaan!

  Joulussa rakastan ihan kaikkea, valmisteluja, ruokia, sukulaisia kylässä, joulupukkia lahjoineen, kynttilöitä, joulun tuoksua, glögiä, rauhaa ja lepoa..

  Meille on muodostunut ihastuttava jouluperinne jouluaattoyön joulukonsertista upeassa kirkossa kotikaupunkini keskustassa. Konsertissa luetaan jouluevankeliumi ja kuullaan joululauluja kuorolta, jossa lapseni on ollut jo muutamia vuosia. Nyt taitaa tulla neljäs vuosi tätä perinnettä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kuulostaa niin ihanalta! Tunnelma on varmaan sanoinkuvaamaton aattoiltana kirkossa :) Onnea arvontaan!

   Poista
  2. Kiitos! Kyllä, onnenkyyneliltä ei vältytä :)

   Poista
 16. Joulu muodostuu hyvistä leivottujen pullien ja piparien tuoksusta. Rauhasta, kynttilöiden valosta, glögistä. Aattona aina käydään edesmenneiden rakkaiden haudoilla sytyttämässä kynttilät. Kotona joulusauna ja sen jälkeen rauhoitutaan syömään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, haudoilla käyminen kuuluu meilläkin aina aattopäivään :) Onnea arvontaan!

   Poista
 17. Se kun kaikki on valmista : kuusi kannettu tupaan ja koti siivottu ja koristeltu, hetken hiljaisuus ennen jouluaaton perinteitä.

  VastaaPoista
 18. Ihanat jouluruoat ja rauhoittuminen, ne on ne mitä odotan, ei kiirettä mihinkään.
  marvu954(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 19. Voi odotan vaikka mitä niistä ihanista joulun alusaikojen ja jouluaaton viettämisestä! Esim. joulupakettien paketoiminen aatonaattona myöhään yöhön joululauluja kuunnellen =).
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 20. Perinteiset asiat: haudoilla käynti, jouluruoka, joulusauna, lahjat jne. Tärkeintä kiireetön yhdessäolo perheenkanssa ja aito läsnäolo!

  VastaaPoista
 21. Paras hetki on se kun siivouksen, leipomisen ja ruuanlaiton jälkeen saa heittäytyä viltin alle sohvalle nauttimaan siistin kodin tunnelmasta, kynttilöistä, kuumasta glögistä ja suklaasta.

  VastaaPoista
 22. Jouluaattona sauna ja sen jälkeen ruokailu salli.moilanen36@gmail.com

  VastaaPoista
 23. Haudalla käynti, jouluruuat, ovat ne pakolliset, mutta ihaninta on se kiireettömyys, joka jo itseasään tuo sitä tunnelmaa. Ollaan vaan, nautitaan yhdessäolosta jouluisen tunnelman keskellä :)

  VastaaPoista
 24. Jouluntunnelmaa :) Yhdessäoloa, jouluruoka, huumori jne :)

  voilooa@gmail.com

  VastaaPoista
 25. Eniten rakastan joulussa kaikkea <3 Et varmaan arvannut! Ihanat satumaiset tontut sohvan nojalla ja ikkunalaudoilla, hämärässä illassa tuikkivat kynttilät, salaisuudet, arvoitukset ja jännitys, lapsen ilo ja aito usko, perhe ja lämpö, saunan lauteilla tervainen tuoksu... :)

  VastaaPoista
 26. Ihana on kun jouluaattona on kaikki valmista, ei enää siivoamista tai jouluruokien valmistelua vaan voi keskittyä kokonaan joulun tunnelmaan!
  -Lumikki-

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3