Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Ronin päivä

Moikka,

täällä on vietelty aivan ihanaa yhteistä vapaapäivää pojan kanssa <3 <3 Kuten eilen kirjoittelin, niin poika sai suunnitella koko sunnuntaipäivän vieton, ruokineen kaikkineen. Valita ihan mitä vain tahtoi, kunhan pysyttäisiin lähiseudulla ja yhdessä päivässä ;) Ensimmäinen idea kun oli lento Espanjaan! Meillä ei ole pitkään aikaan ollut kokonaista päivää ilman minkäänlaisia suunnitelmia, töitä tai jalkapalloa, joten nyt kyllä nautittiin, molemmat!


Äitiinsä selvästi tulleena, poika otti heti idean kuultuaan kynän ja paperia,
listahan siitä pitää tehdä, jotta muistaa kaiken!! 


Aamu alkoi tietenkin ensin sillä, että sai nukkua ilman herätyskelloa. Kuitenkin jonkin aikaa jo hereillä olleena me vasta tajuttiin, että kellojahan piti kääntää! No, saimme aamupäiväänkin tunnin enemmän aikaa :) Ei haittaa ollenkaan! Pojalla on selvästi ollut ikävä perinteisiä sunnuntain brunssejamme, joita ei siis ole ehtinyt aikoihin tehdä, kun aina jo aamusta kentän laidalla oltu.

Totta, yhdessä aina makiampaa ;) Brunssin jälkeen kamat kassiin ja kohti Valkealan uimahallia, lähella oleva Haanojan Haali kun ei viikonloppuisin ole auki yleisölle.. Joten, kokeiltiin Valkealaa ja ihan mukava paikka oli. Liikaa vain porukkaa liikenteessä, ei oikein mahtunut siellä rauhassa uimaan ja touhuilemaan pojan kanssa. Hauskinta olikin höyrysauna, joka oli unisex ja siellä pääsimme tapaamaan toisiamme, Roni kun ei enää suostu naisten puolelle. Siellä se itsekseen iso muru kävi miesten puolella pesulla jne. Mihin mun vauva on hävinnyt??


Uinnin jälkeen pienelle fillarilenkille, hieman sataa tuhnutti vettä, mutta kun rakas tahtoi mennä silti pyörällä, niin mikäs siinä sitten. Menimme yhteen lempiravintolaamme syömään Kouvolan keskustassa, ravintola Mei Lokiin, suosittelen ehdottomasti kaikille kiinalaisen ruoan ystäville!


Onnellinen rakas <3 

Upeat bling bling lamput ihastuttavat aina! 

Siis eihän nää mitään kauneuskilpailuja esillepanollaan voita, mutta
makuhan se on tärkein! 

Ja jälkkäriksi jäätelöä ja friteerattua banaania, nams! 

Roni oli niin pitkään jo taas pyydellyt kiinalaiseen syömään, että oli yhtä hymyä sieltä lähtiessä. Sopivasti ruoan jälkeinen täysi olokin helpottui pyöräillessä kotiin kovaa vauhtia :)  Kylmä viima vain teki matkasta todella kylmän..brrr... Mutta kotiin päästyämme juuri siksi tuntuikin niin ihanalta levittää sohva ja käpertyä sinne viltin alle vierekkäin katsomaan leffaa :)

Elokuvan jälkeen vielä kunnon matsi Wiillä Mario Brosia pelaillen, se tuo aina niin lapsuumuistot mieleen, kun ystävän luona ensimmäisellä Nintendolla tykitettiin tuntitolkulla maailmoja läpi!
Nyt on iltasadut luettu ja jätkä unten mailla, valmiina alkavaan kouluviikkoon. Kyllä oli todella ihana päivä yhdessä, täytyy toteuttaa useammin! Yleensä sitä kun vapaat hetket melkein siivoaa, tekee ruokaa, tms kodin juttuja. Ihana, kun koko päivän oli vain pojan vietävissä ;) Ja kaikki listan toiveetkin saatiin toteutettua <3

2 kommenttia:

  1. Kyllä tuommoiset päivät lapsille on ihan parhautta! Aina ei tarvi kalliita matkoja kun voi vaan mennä päivän lapsen ehdoilla ja siirtyä aikuisten mukavuusalueilta pois :) Täytyykin miettiä josko tuommoiset toteuttaisi jokaisen kanssa erikseen <3 Oikein hyvää viikon alkua, joulumaailmaa odotellessa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pienet arkiset asiat ne lapsillekin on tärkeimpiä :) Poika sanoi että oli maailman paras päivä <3 Sillä kommentilla jaksaa taas pitkälle! Ihania yhteisiä muistoja. Tästä me tehdään traditio, suosittelen teillekin, vaikka tosiaan yksi kerrallaan :) 2 viikkoa Joulumaailman avajaisiin...

      Poista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3