Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

torstai 27. maaliskuuta 2014

Porvoon Vanhan kaupungin lumoissa...

Heissan!

Aivan mahtavaa, miten pitkän pimeän talven jälkeen tuo aurinko antaakaan energiaa!! Oli aivan mahtavaa päästä tänään töihin pitkästä aikaa, 5 päivää tuntui jo todella pitkältä ajalta olla pois :) Mutta toisaalta, teki varmaan vapaat oikein hyvääkin, koska ainakin intoa ja ideoita taas riittää enemmän kuin päivässä on tunteja!

Oikeastaan vapailla en tehnyt muuta erikoista, kuin eilisen Porvoon reissun. En voi käsittää, miten en ole ennen siellä käynyt! Noin lähellä (tunnin ajomatka) aivan ihana Vanha kaupunki pulloillaan toinen toistaan kivempia kauppoja ja putiikkeja. Siellä päivä vierähti kyllä nopeaan ja varmasti osa jäi vielä näkemättä, ainakin perinnerakentamisen aarreaitta, vanha rautakauppa, se oli harmikseni kiinni tämän viikon. No jäipähän jotain uutta seuraavaan kertaan, joka ehdottomasti tulee hyvinkin pian!


Ihania vanhoja yksityiskohtia jokapuolella!



Aloitettiin päivä Cafe Fannyssa kahvikupposella ja Daim-kakulla, voiko siis enää paremmin alkaa? Kaunis, yksinkertainen kahvila, jonka terassi alkoi jo kylpeä kevätauringossa, vaikkei me ulos vielä uskaltauduttukaan. Ulkoa päin tuli aivan mieleen pienen alppikylän kahvila, Porvoon Vanha kaupunki kun sijaitsee hyvinkin jyrkässä mäessä, ei siis huonojalkaisille ihan paras paikka. Ainakaan, mikäli jättää auton kirkon parkkiin mäen huipulle ;)





Aivan ihana tapetti Cafe Fannyn seinässä!


Monia kivoja pieniä putiikkeja kierreltiin, täytyy kyllä myöntää, että mitään ihan WAU elämystä ei ainutkaan puoti tuonut tullessaan, mutta monissa oli aina jotain ihania juttuja, yhdessä ne kaikki tekivät siis käymisestä matkan arvoisen :) Muutamia brändejä, joita olen itse miettinyt liikkeeseen, tuli vastaan ja pääsin tutustumaan niihin ihan kosketus-läheisyydeltä, joka tietenkin auttoi päätöksen teossa, ottaako vai ei. Muutama uusi ihana tuttavuus tullaan siis näkemään Dreamsissä vielä tänä keväänä ;)




Myöhäinen lounas syötiin erikoisessa, oikein viihtyisässä Zum Beispiel ravintolassa Vanhan kaupungin laidalla. En oikein osaa sanoa, minkä maan valikoimia ravintola edusti, nimi ainakin viittaa Saksaan, mutta erikoisia annoksia löytyi porsaanposki-pastasta viininlehtikääryleisiin ja kaikkea siltä väliltä. Ruoka oli todella maittavaa ja annokset isoja, joten suosittelen ehdottomasti tätä olohuoneen oloista ravintolaa kaikille kokeilunhaluisille!

Muutamia pieniä hankintojakin tein, vaikka itse sisustusliikkeen pyörittäjänä, suurin osa kodin uusista jutuista tuleekin tottakai omasta liikkeestä, mutta aina pieniä shoppailujakin pitää päästä tekemään! Muistatteko, kun kerroin löytäneeni Tukholmasta viimein uuden bambu-tiskirätin? No, nyt löytyi lähempää! Ja vielä ihan Porvoossa käsin valmistettu. Ostin tottakai kokeiluun kotiin, olen kovasti tykästynyt tuohon bambun ekologisuuteen, sekä kestävyyteen. Ja ei muuten koskaan enää tiskirätti ole haissut!






Sen lisäksi löysin aivan mielettömän söpöt vaaleanpunaiset kipot Dipp ja Snacks, joita en millään voinut jättää ostamatta.. Minulta löytyy jo samaan sarjaan CHIPS ja POPCORN kulhot valkoisena, joten nämä on hyvä lisä meidän herkkupöytään ;)
Herkuista puheenollen, pitihän siellä myös pujahtaa sisään Pieneen Suklaapuotiin, joka on suklaatehtaan yhteydessä. Myyjä oli selvästi itse suklaan "leipuri" tai miksi niitä kutsutaan, ainakaan ei herra kovin asiakaslähtöinen ollut. Mutta matkaan sain sieltä pojalle suklaa-tikkukaramellin sekä itselleni täysin Costa Ricalaisista kaakaopavuista valmistetun pienen suklaalevyn.






Toinen herkkupuoti oli Skafferi, jossa oli aivan mielettömän herkulliset esillepanot ja esimerkiksi luomulimonadia sellaisissa pulloissa, ettei niitä malttaisi edes avata! Ihana fiilistelypaikka.
Tästä tulikin pitkä postaus kaikkine kuvineen, mutta niin ihanasti niiden avulla pääsee fiilikseen mukaan. Toivottavasti jaksoitte lukea tänne asti ;)

Paljon siis silmäniloa ja inspiraatiota saatiin, ja sitähän sinne menimmekin hakemaan! Joten, viimeistään kesällä on siis päästävä uudestaan Porvooseen :)

2 kommenttia:

  1. Mun on pakko päästä tuonne...ihan pakko! Sisustuspuoteja ja kahviloita, Pientä Suklaapuotia unohtamatta, huoh...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen, oli kyllä kiva paikka :) Kesällä on itsekin mentävä uudelleen!

      Poista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3