Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

maanantai 24. maaliskuuta 2014

Lomalla(ko) ??

Huomenta!

Täällä ollaan pienellä "lomalla", joka siis tarkoittaa muutamaa ylimääräistä vapaata. Tämän viikon jälkeen olen taas yksin jonkin aikaa töissä, joten ajattelin siksi vielä pitää vähän vapaata, kun on mahdollista. Pahan burn outin kokeneena olen oppinut, että on osattava myös rentoutua, pidettävä huoli myös omasta jaksamisesta.

Olin ensin päättänyt, että näillä vapailla rentoudun ja yritän olla miettimättä töitä, vaikka en minnekään kauemmas olekaan lähdössä. No, ihan se ei niin vain onnistu, kun takaraivossa muistuttelee, että nettisivujen uusiminen lähestyy ja kaikki pohjatyöt tekemättä, on sitä ja tätä suunnitelmissa ja oikeasti, kun ei sitä vaan yrittäjä osaa sulkea itseään täysin vapaalle. Tämä kun on elämäntapa, ei niinkään työ.

Riviera Maison unelmia <3 
DesignKellarin remontti alkaa pikkuhiljaa käynnistyä ja siinäkin monia asioita, joissa haluaa olla mukana :) Mutta lupaan, että otan myös rennosti. Kuten nyt, sohvalla, aamukahvia nauttien ja teille kirjoitellen. Keskiviikkona olisi tarkoitus lähteä tutustumaan Porvoon Vanhan kaupungin putiikkeihin, sinne on jo pitkään ollut hinku, mutta ei vain ole ehtinyt. Nyt sen toteutan ja lähden sinne inspiroitumaan! Onko teillä vinkkejä käymisen arvoisista paikoista ja kaupoista? Itse en ole koskaan ennen käynyt.

Jospa tänään saisin tässä siivoilujen ja kodin laittamisen ohessa nettisivujen suunnittelut valmiiksi, niin sitten osaisin jäljellä olevat 2 päivää vain rentoutua.. Ehkä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3