Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

tiistai 11. maaliskuuta 2014

ja arpaonni osui....

Keväiset terveiset!

Aivan mahtava keväinen päivä ollut tänään! Todella lämmin ilma ja aurinko paistoi koko päivän, kaikki lumet jo tiessään ja ulkona alkaa jo tuoksuakin keväälle :) Jee!! Dreamsissä aloitimme tänään tämän viikon kestävät UNELMAPÄIVÄT ja kivasti oli vilinää, varmasti auringollakin oli tekemistä asian kanssa. Unelmapäivien väri on shokkipinkki, ja sen värisillä ilmapalloilla ja nauhoilla koristelin liikkeen aamulla, kyllä on muuten piristävää!! Tässä kuvaa tänään ulkoa :Pitkin viikkoa on vaihtuvia tarjouksia, facebookissa julkaistaan joka aamu PÄIVÄN UNELMATARJOUS, joka on voimassa VAIN sen päivän ajan. Liikkeellä ja Facebookissa myös koko viikon tarjouksia, kannattaa käydä tutustumassa, esim. huikeita etuja Riviera Maisonin huonekaluista!


Mutta sitten siihen asiaan, jota olette varmasti odotelleet, eli Naistenpäivän arvontaan. Tänään klo20 loppui osallistumisaika ja pieni apurini toimi taas todella innoissaan onnettarena :) Tällä kertaa kupista nousi lappunen, jossa luki nimi Mervi !! Onnea siis kovasti Merville, laitathan minulle sähköpostia osoitteeseen jessica@sisustusliikedreams.fi tai laita viestiä Facebookin kautta, niin sovitaan palkinnon saamisesta :)

Nyt täytyy taas rientää, laittelen lähipäivinä lisätietoa siitä uudistuksesta Dreamsissä, josta olen jo vihjaillut täällä monta kertaa :) Enään se ei ole salaisuus!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3