Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

tiistai 25. maaliskuuta 2014

Country French maalin kokeilua

Heissan!

Lupailin jo aikoja sitten, että laitan kuvia, kun tuunailen uudella ihanalla tuotesarjalla, joka on valloittanut sekä Sisustusliike Dreamsin että minut. Pahoittelen, että tässä on kestänyt, mutta on vain vaikea löytää aikaa aina kaikkeen, vaikka kuinka asia olisi itsellekin innostava :)

Country French sisustusmaalit tulivat markkinoille vasta viime kuussa, ja Dreams sai ensimmäisenä liikkeenä ne myyntiin, joten kyseessä on todella tuore tuotesarja. Syyt, miksi itse halusin ehdottomasti ottaa näitä maaleja myyntiin, löytyvät tästä listasta ;
 Sain heiltä myös muutamista sävyistä pienet määrät testiksi, joilla voin liikkeelle myös tuunata esimerkkejä maaleista. Joten ensimmäinen projektini, lipasto, sai tietenkin kauden lempparivärin ylleen, eli vaaleanpunaista!! Lipastosta tuli todella herkullinen ja harmittaa, että en saanut kuviin oikeaa sävyä millään näkyviin, mutta tulkaa ihailemaan tätä sitten Dreamsiin <3Tästä siis lähdin liikkeelle. 

Ensimmäinen kerros Helmi -sävyä maalattu pintaan. 


Laatikoiden etuosat maalasin kauniilla Vanamo -sävyllä, joka on miljoona kertaa
herkullisempi luonnossa, kuin tässä kuvassa! Lipaston sivut ja kannen maalasin Helmi -sävyllä, joka on hyvin vaalean harmaa, elävän näköinen ja mielestäni todella kaunis. Laatikoiden etulaudat maalasin Vanamo nimisellä maalilla, joka on todella hempeän ja raikkaan vaaleanpunaisen yhdistelmä. Kuivuttuaan maali jää mattapintaiseksi, joka antaa vanhanaikaisen tunnelman ja sitä on helppo hioa ns. vanhan ja kuluneen näköiseksi, koska maali on jauhemaista, eikä irtoa siksi liuskoina.
Söpöt vetimet löytyvät myös liikkeen valikoimasta <3
Viimein kun sitten sain maalipensselin käteeni, innoistuin maalailemaan vaikka mitä ;) Niistä sitten lisää seuraavalla kerralla.

Huomena suuntaan serkkuni kanssa Porvooseen tutustumaan vanhan kaupungin pikku putiikkeihin, ihanaa! Olen todella innoissani, koska en ole vielä siellä käynyt ja rakastan pikkusia erikoisia putiikkeja, joten huomisesta tulee varmasti hyvin inspiroiva päivä ;)

Palaillaan reissun jälkeen! Upeita auringontäyteisiä kevätpäiviä kaikille <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3