Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

torstai 13. maaliskuuta 2014

Toukokuussa se tapahtuu!!

Moikkis!

Ai että miten ihana viikko onkaan ollut! Uskomatonta, miten ihanalta tuo auringonpaiste ja lämpö tuntuukaan taas pimeän talven jälkeen. Olo on kuin uudestisyntynyt!! Aivan mielettömän ihana tunne :)

Tajusin äsken, että pian on takana myös kuukausi elämää savuttomana <3 Wau! Kyllä nyt täytyy jo myöntää, että olen ylpeä itsestäni :) Nopeasti on aika mennyt ja hyvä olo ollut, alun takkuilun jälkeen. Upeaa, koko loppuelämä puhtaimmilla keuhkoilla!

Dreamsissä on ollut myös ihana ja vauhdikas viikko, UNELMAPÄIVÄT ovat olleet menestys ja ihanasti olen saanut positiivista palautetta asiakkailta, että liike oikein kutsuu sisään ilmapalloineen ja pinkkeine mainoksineen :) Kuulema, jos tähän mennessä ei ole huomannut tätä uutta ihanaa liikettä, niin nyt ei ohi pääse kulkemaan huomaamatta! Ja sehän se tietenkin on se tarkoitus.

Mutta, lupasin viimein paljastaa, mitä uutta ja mahtavaa on Dreamsissä tapahtumassa tänä keväänä.. Jotkut ovat varmasti facebook sivuilta asiasta saaneet jotain vinkkiä, mutta nyt on aika kertoa lisää :)


Sisustusliike Dreamsin alakertaan avataan toukokuussa aivan uusi maailma. Täynnä skandinaavista kauneutta, selkeitä linjoja ja tunnettuja merkkejä. Hyvin erilaista siis, mitä Dreamsissä on totuttu näkemään. Visiona on tarjota teille monenlaisia ideoita, erilaisia yhdistelmiä sekä uudenlaista ilmettä sisustukseen.

DesignKellarin tuo Dreamsiin rakas serkkuni, Johan, jonka kanssa odotan yhteistyötä innolla! Hänellä on upeita visioita ja aivan erilainen tyyli kuin minulla, joten uskon, että tulemme täydentämään toisiamme erittäin hyvin, samoin kuin skandinaavinen selkeä design tulee täydentämään maalaisromanttista tyyliäni.

Pian Kouvolan koteja koristaa upeat Vita Design Eos valaisimet

Eva Solon tuotteita ovat asiakkaani jo odottaneetkin :) 

Tekstikortit ovat kovassa huudossa sisustusmaailmassa.
Nämä kortit viimeistelevät sisustuksen sekä tuovat iloa arkeen. 

Design Kellari tuo Kouvolaan laajan valikoiman Johanna Lehtisen
 DecoraFrame sisustuskortteja.

Aivan ihania juttuja siis tulossa! Remontti alkaa muutaman viikon sisällä, minulla ollut tässä muun tohinan keskellä kova homma saada alakertaa tyhjennettyä, kuten moni varmaan tietää, kun on liikaa tilaa, tulee hamstrattua liikaa tavaraa ;) Heh, kaikenlaista hullua ja ei niin hullua sieltä on löytynyt! Mutta kyllä se siitä, hiljalleen.

BEdesign. Suomalaista huippumuotoilua Turusta. 

Näiden lisäksi tulossa mm. Design House Stockholm, Nicolas Vahé, Jalo Helsinki, Saana ja Olli,  Menu. Monia upeita ja nimenomaan laadukkaita merkkejä. Jokaiselle varmasti jotakin! Odotan jo itsekin innolla ;)

Tämä kaikki siis toukokuun alussa, tarkasta päivästä tulee lisätietoa lähemmin. Remonttia täytyy tehdä ennen sitä ja paljon muutakin mukavaa, mutta on se ihana, kun on uutta taas tiedossa. DesignKellarin auettua Dreamsistä saa varmasti joka makuun ihania sisustuselementtejä, 3 kerrosta täynnä kutkuttavia ideoita :) Samalla myös aukioloajat laajenevat. Mutta niistäkin sitten lähempänä.

Nauttikaahan keväästä täysin rinnoin, tuli takatalvi tai ei, minä uskon aurinkoon ja kesän lähenemiseen!

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3