Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Pitkästä aikaa innostuin maalailemaan :)

Moikka!

Viime viikot tuntuu, että on menty taas niin kovaa, että vauhdissa unohtuu ainakin puolet hoidettavista asioista ;) Tuli eilen mieleen, että vielä ei ole MERVI ottanut yhteyttä arvonta voiton puitteissa, joten mikäli luet tätä Mervi, ota pian yhteyttä sähköpostilla tai laittamalla oma sähköposti kommenttikenttään. Mikäli Mervi ei ilmottaudu sunnuntaihin mennessä, menee arvonta uusiksi.

Takatalvikin näytti inhottavat kasvonsa, mä en kestä!! Niin jo koko keho huutaa kevättä ja ehti innostua oikein olan takaa ja taas saa palella peiton alla.. :( En tykkää. Ei muuta kuin sauna lämpiämään, jotta saisi itsensäkin lämpöseksi :)

Liikkeellä innostuin tänään oikein tosissaan tuunailemaan ja askartelemaan, testailemaan uusia Country French maaleja ja tekemään myyntiin uusia omia tuotteita. Ette ikinä arvaa, minkä värisiä?? No vaaleanpunaisia tietty! Mä olen ihan seonnut siihen..Laittelen valmiita kuvia, kun saan nämä toivottavasti huomena tehtyä kokonaan valmiiksi. Tuunasin ensin yhden lipaston tällä Vanamo -sävyllä, ja siitä jäi maalia vielä yli, joten aloin maalailemaan kaikkea pientä kivaa :) Eikös muuten olekin hieno maalipurkki?? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3