Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Synttärihumua..

Heippa!

Huh, nyt on juhlat juhlittu :) Mahtava ja vauhdikas päivä takana, vieraita kävi todella paljon ja sankari oli onnensa kukkuloilla! Futisteemalla yllättäen vietiin päivä läpi, kuten arvatakin saattoi. Lahjoistakin suurin osa liittyi pojan rakkaaseen harrastukseen, iso kasa futiskortteja, futisvaatteita, palloja, jne jne. Sekä muutama kiva juttu huoneeseen, mutta niistä kirjottelen myöhemmin kuvien kera :)

Upeat tarjoilut saatiin, kiitos ihanien apureiden <3 Tässä muutamia kuvia kahvipöydästä :)

Ronin kummin leipoma mansikka-valkosuklaa-juustokakku, nams! 

Aina yhtä herkullinen siskon tekemä voileipäkakku <3 Minä rakastan juhlia ja niiden järjestämistä, joten kutsun yleensä kaikki läheiset ystävät ja sukulaiset, jolloin porukka helposti kasvaa melkoisen suureksi. Tänään taisi paikalla olla (jos oikein laskin.. ) 18 aikuista + 12 lasta! Joten, meno meidän kolmiossa oli melkoinen ;) Kaverisynttärit kuitenkin ovat vasta torstaina... Ensi vuonna täytyy hieman jaksottaa aikataulua, ettei kaikki saavu kerralla, hih! Voi kun poika olisi syntynyt kesällä, olisi niin paljon helpompaa!

Siskoni taikoi pojalle hänen toivomansa jalkapallokakun, koristeet tilattiin Ullanunelma sivuilta, hyvä valikoima kaikenlaista leipomiseen liittyvää! Mitäs tykkäätte? :)

Eilen kotiutin myös upean RM Muffins & More Cake Standin, olen jo pitkään haaveillut tästä ja nyt kun juhlat olivat tulossa, oli pakko saada se kotiin :) Pikkuhiljaa keräilen RM, vaikka olenkin itse jälleenmyyjä, haluan ansaita omat tuotteeni, joten en halua kaikkea kerralla. Tätä on odotettu ja tämän olen ansainnut!

Kaikenkaikkiaan aivan ihana päivä rakkaiden läheisten kanssa <3 Kiitos kaikille mukana olleille!

2 kommenttia:

  1. Ihanat juhlat teillä on ollut! Tarjoilut näyttivät tosi herkullisilta. Itsekin tilaan paljon leivontatarvikkeita tuolta UllanUnelmasta. Tykkään, kun siellä on niin lyhyt toimitusaika. Jaliskakku on kyllä huippu hieno =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset siskon puolesta :) Juhlat olivat kyllä ihanat ja lapsen into ja ilo se päivän paras asia <3

      Poista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3