Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

maanantai 3. maaliskuuta 2014

"Ei liian kaunista"

Viettelen täällä ihanaa rauhallista aamua ihan itsekseni :) Minä en todellakaan ole aamuihminen ja ne harvat aamut, kun saa ihan rauhassa pyjama päällä juoda kahvia monta tuntia, katsella hömppää telkkarista ja surffailla koneella, ovat kyllä arjen luksusta!

Eilinen vierähti ihanasti myös kiireetöntä vapaata vietellen, kävimme kummipojan synttäreillä ja vain olla möllöteltiin kotona. Pieniä kotihommiakin tuli tehtyä, mutta pääasiassa vain nautiskeltiin pojan kanssa yhdessäolosta, hiihtoloman reissailujen jälkeen :)

Sain laitettua pojan huoneeseen eilen vielä toiselle puolelle ikkunaa verkkoverhot, hyvin riitti siitä lentopalloverkosta. Vitsi, olen vieläkin niin onnellinen, kun viimein löysin verkon! Millään ei olisi malttanut kesään saakka odotella. Ja maksoi vain 14,90€!! Joskus ei vaan kannata antaa periksi :)


Pojan huoneeseenkin piti saada ainakin yksi suloinen Bukowski, onneksi sillä sattuu olemaan jalkapallopaita päällä, niin pojallekin kelpasi!! Pienestä se on kiinni :) Taitaa olla äitiinsä tullut, sen verran päättäväinen on huoneensa suhteen, sanoi että hän päättää oman sisustuksen ja minä saan hoitaa muun kodin! Hänen huoneestaan ei kuulema saa tehdä LIIAN KAUNISTA ;)


Täytyyhän hänelle antaa oma pieni maailmansa :) Pikkuisen tuli laiteltua muutakin kotia ja tänään varmaan taas lisää, kun saa nauttia vapaapäivästä. Kummipoika siskoineen tulee kyllä hoitoon päiväksi ja illalla on uimakoulu, mutta onneksi päivässä on vielä paljon tunteja.
Pitäisi kai jo alkaa nousemaan tästä sohvalta, jos meinaa jotain saadakin aikaiseksi ;) Ihanaa uutta alkanutta viikkoa teille kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3