Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

lauantai 15. maaliskuuta 2014

Makkarin uusia juttuja :)

Heissan!

Niin se takatalvi sitten tuli ja tuntuu, että on enempi valkoista kuin koko talvena. Ihanan keväisen ja aurinkoisen viikon jälkeen tämä aamu tuntui ensin todella masentavalta! Mutta, en usko että tämä kauaa enää kestää, kyllä se aurinko pian tulee voittamaan tämän taistelun :)

Tänään päätinkin pitää vapaapäivän töistä ja keskittyä siivoamaan ja laittamaan kotia huomisia pojan syntymäpäiväjuhlia varten. En voi uskoa, että minun vasta niin pieni poikaseni täyttää jo 8 v. ! Vastahan hän opetteli kävelemään ja ajamaan pyörällä, vasta äsken oli vielä pienen pieni äitin rakas ja nyt jo niin iso poika <3 Aika kulkee vauhdilla.
Löysin liikkeen alakerrasta vanhan vuokralaisen jäljiltä tuon makeen jättiläisen kokoisen peilin ja ensin mietin, onko se liian iso makuuhuoneeseen, mutta ei. Se on aivan nappi! Minulta on puuttunut kokonaan kokovartalo peili ja nyt sen sitten sain, yksi päivä vaan yhtäkkiä iski tajuntaan, että tuohon se tulee! Mitäs te muut olette mieltä? Onko liian iso?

Kevättä oli eilen vielä rinnassa kun kävin kaupassa ja oli aivan pakko ostaa taas tulppaaneja, vaikka ne ei minulla olekaan koskaan kestänyt muutamaa päivää pidempään. Jospa vielä huomenna juhlien ajan kukkisi :)
Aivan ihana olo, kun koko päivän on touhunnut ja koti on siisti, on saanut jotain kivaa uutta ja kaikki alkaa olla valmista huomista varten :) Rakas siskoni on meidän perheen leipomusvastaava, joten minun siivotessa hän leipoi kakkuja, lupasi taikoa pojalle hänen toivomansa jalkapallokakun sekä koko suvun odottaman voileipäkakun! Se on aina niin herkkua :)

Päivän touhujen jälkeen käytiin saunassa ja nyt nautiskellaan illasta Voice of Finlandin tahtiin. Uunissa tuoksuu lämpimät leivät. Voisiko päivä tästä enää parantua? :)

Oikein ihanaa ja nautittavaa lauantai-iltaa myös teille kaikille siellä ruudun toisella puolella!
Toivottavasti jaksat muistaa minua pienellä kommentilla, ne on aina tämän bloggaamisen suola <3

1 kommentti:

  1. Tullaan Innolla kattomaan mitä sä oot taas siellä touhunut <3 Roni varmaa varttuu kovasti vieraita ja tietysti "lahjoja" Iltapäivällä tavataan. t äippä/mamma

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3