Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

torstai 6. maaliskuuta 2014

10 000 täynnä!

Heissan!

WOW! Olipas mukava yllätys kun kurkkasin tänne, 10 000 käyntiä ylittynyt, aivan mieletöntä :) Kiitos siitä kaikille teille ihanille, jotka siellä ruudun toisella puolen seuraatte mukana <3 Se kyllä inspiroi jatkamaan kirjoittamista, vaikka välillä tuntuu, ettei aika meinaa riittää kaikkeen. Nyt on hieman harvassa ollut postaukset, mutta eiköhän se tästä taas hiljalleen piristy, kun kevät aurinko alkaa pilkotella pilvien lomasta ja into kaikkeen uuteen nostaa taas päätään :)

Täytyykin miettiä jotain kivaa teille näin mahtavan virstanpylvään ylittämisen kunniaksi :) Flunssan jatkuvasta kiusoittelusta huolimatta olen nauttinut taas töistä täysin sydämin, Dreamsissä on taas kaikkea ihanaa saapunut tällä viikolla, kuten nämä jättimäiset aterimet;


Todella makeet seinällä! Takana siis koukut, joilla kiinnitetään seinään. Nää tietenkin vaativat jo kunnon kokoisen keittiön tai ruokailuhuoneen, mutta sopisivat myös mainiosti ravintolan seinälle, eikö? Löytyy minulta liikkeeltä pienempikin versio, jos nämä tuntuvat liioitelluilta. Minusta ei, aivan ihanat!!!

Paljon mennyt aikaa tämän uuden koneen ja Windows 8 harjoitteluun, sekä yritän nyt saada itselleni jonkinlaisen pilvipalvelun toimimaan, kun aina tuntuu kuvat olevan väärällä koneella kun alkaisi tekemään jotain. Palataan taas pian, jotain kivaa kehittelen vielä lähipäivinä teille :)

2 kommenttia:

  1. No onpas mageet aterimet!!! Sama täällä, tuntuu ettei aika riitä millään kaikkeen kivaan:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin ;) Onneksi kohta on kesä ja päivät pitenee, niin jos ehtis vähän enemmän.. Mutta kai se on omasta ajan organisoimisesta kiinni, että saisi lisää aikaa. Kyllä tämä iltojen valostuminen jo nyt on tuonut kyllä energiaa!

      Poista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3