Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

maanantai 1. syyskuuta 2014

Luontoa ja mielenrauhaa

Heissan,

kuten eilen jo uhkailin, niin tänään palasin sinne metsään ja kiersinkin ihan kunnon lenkin, välillä haahuillen reitiltä metsän siimekseen. Haistelin tuoksuja, ihastelin raakaa luontoa ja ihmettelin maailmaa. Muistelin, kuinka ala-asteella juostiin niitä samoja metsiä sikin sokin ja mietin, miksi käyn niin harvoin metsässä. Siellä on niin paljon kaunista katseltavaa, kun vain osaa katsoa. Ja se rauha. Muutamaan ihmiseen törmäsin 1,5h kävelyn aikana ja ihanasti mummot tervehtikin siellä vastaan tullessaan ;)

Olenko tullut vanhaksi?? Sitäkin mietin tänään siellä samoillessani. Pussi kädessä, keräillen käpyjä, sammalta, jäkälää, jne. Ihaillen niitä. Oikeasti. Sitten mietin, miten minä tänne päädyin. Pakoon hektistä elämää, nauttimaan, vain siinä ja nyt. Kyllä tuntui hyvältä. Mutta tekeekö se minusta jotenkin vanhan? Ei kai, vanha ajatus vain on, että mummot ne siellä jäkälää ja käpyjä keräilee ;)


Minä sain niin paljon inspiraatiota, että innoissani kotiin päästyäni ensin kuivattelin hieman saalistani pesuhuoneen lattialla, noukin turhat roskat pois ja pääsin tekemään kaunista syksyistä asetelmaa. Onneksi keräsin niin paljon materiaalia, että saan huomena töihinkin vietyä :)


RM Double Hurricanen isompi osa sopi hienosti asetelman tekoon ;)

Kyllä nyt täytyy pitää huoli, että edes kerran viikossa lähden, ihan yksin, nauttimaan hiljaisuudesta ja luonnosta. Pitää muistaa pitää huoli myös itsestä kaiken kiireen keskellä. Viime aikoina on mennyt taas liiankin kovaa ja hengähdystaukoja on ollut aivan liian vähän. Kerran pohjalla käyneenä, nyt on pysähdyttävä ajoissa. Hengittää hetki. Maailma ei kaadu, vaikka joka asiaa et saisikaan tänään tehtyä. On se vielä huominenkin, toivottavasti. Tätä muistuttelin itselleni metsässä.

RM Island Coast Lantern L, wau!! Luonnosta saamallani energialla pyöräytin mustikkapiirakan valmiiksi, ennen kuin poika saapui koulusta ja voi sitä ihanaa aitoa intoa, kun äiti on vastassa ja tuoksuu herkut heti oven avatessa <3 Välipalan jälkeen kävimme ostoksilla, piti uutta reppua ja nappiksia hankkia. Kannatti muuten jättää repun osto pari viikkoa koulun alun jälkeen, nyt oli hurjat alet!
Illalla vielä saunottiin kynttilän valossa. Ihanaa, kun kynttiläaika on taas täällä!!
Nyt on taas energiavarannoissa voimia aloittaa uusi työviikko, joka jälleen kerran tuo mukanaan monia uusia ihania juttuja! Mutta niistä sitten toiseen kertaan :) Kauniita unia, unelmien kuvia <3

2 kommenttia:

  1. Olipas kivaa luettavaa taas kerran <3 t. Äippä

    VastaaPoista
  2. Oi, munkin pitäis lähteä metsään keräämään käpyjä ja varpuja! Onneksi huomenna on jo perjantai, joten ehkäpä jo huomenna!? =) Päässä on miljoona ideaa, miten niitä voi hyödyntää somistuksessa. Mä tykkään syksystä.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3