Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Erilainen viikonloppu :)

Moikka!

Minä täällä koitan sisäistää kaikkea, mitä tänä viikonloppuna on tullut koettua ja tehtyä, jotta saisin jotenkin järkevästi sen tänne jäsenneltyä ;) Sen verran ollut taas tapahtumaa, että unetkin jääneet melko vähiin. Voin vain sanoa, että kotikin on sen näköinen, että täällä on vain pyörähdetty ja jätetty jälkeen melkoinen kaaos!

Perjantaina tein vain puolikkaan työpäivän, jotta pääsin Ronin kanssa jakamaan ilmapalloja Kauppakeskus Veturin 2-v juhliin. Sudenpojat saivat hienosti kerättyä rahaa joukkueen kassaan tämän viikonlopun aikana, hommiakin kyllä koko joukkue ja taustajoukot saivat tehdä. Minä aloitin homman pukeutumalla Herra Hakkaraiseksi ja kulkiessa pitkin Veturin käytäviä, raskas ja KUUMA puku päällä. Kukahan noitakin suunnittelee??
Lapset olivat innoissaan nähdessään Herra Hakkaraisen kävelevän unissaan vastaan ja saadessaan vielä halauksenkin kömpelöltä suosikki hahmolta :) Sen avulla sitä jaksoikin! Uskomatonta oli nähdä, kuinka teinit sekä jopa jotkut aikuiset käyttäytyivät.. Tuli iskuja, tökkäilyjä, suoraan päin kävelyä (kun huomasivat, ettei puvun sisältä siis kirjaimellisesti näe melkein mitään!), joitain meistä jopa potkittiin nilkoille. Noh, onneksi se oli kuitenkin vähäistä ja pääasiassa lapset olivat innoissaan <3

Perjantaina olin myös pitkään Risto Räppääjänä, yläfemmoja tuli heiteltyä varmaan satojen lasten kanssa!! Varsinkin kun Hevisaurusten keikka alkoi lähestyä, oli käytävät aivan tukossa ihmispaljoudesta. Sudenpojat jakoivat ilmapalloja, vanhemmat täyttivät niitä sekä esiintyivät hahmoina.
Lauantaina pidimme vapaapäivän ja kävin kirppiksellä myymässä, nousten kukonlaulun aikaan ja jo 6 jälkeen aamulla torilla purkamassa kuormaa. Ilmat onneksi suosi ja aivan ihana syksyinen aamu tulikin vietettyä, mukavasti tuli myyntiäkin :)
Löysin varastosta ikivanhat, aidot, barbie nukkeni, jotka myös vein haikein mielin
myyntiin, herätti paljon muistoja pukea heidät valmiiksi :) Kirppispäivän jälkeen olikin ihana mennä isän luokse herkuttelemaan, kun hän pitkästä aikaa savusti meille lohta :) Ehdottomasti mun suosikkiruoka!! Sitten ei muuta kuin saunaan ja ajoissa sänkyyn, aamulla taas aikainen nousu..
Sunnuntaina aamu alkoi kentän laidalla, poika innoissaan lähti jo 8 kentälle fillarilla, minä menin perässä katsomaan ekaa peliä, joka alkoi jo klo9. Kaslink liigan lopputurnaus ja Sarkolan kenttä aivan täynnä innokkaita jalkapalloilijoita :) Ilma oli taas kuin morsian!!


Maisemia isän takapihalta. Minä en ikävä kyllä ehtinyt katsoa kuin 2 peliä, kun oli taas lähdettävä vetämään Herra Hakkaraisen vetimet ylle ja hommiin :) Mukavasti siellä taas muutama tunti vierähti Sudenpoikien hyväksi. Pojat pelasivat hienosti, voittivat 3 peliä ja 1 meni tasan, wau!! Tsekattiin illalla pojan tilastot ja tällä kaudella 107 maalia tehnyt!! Kyllä oli pojallakin hymyssä pitelemistä ;)

Illalla vielä herkuteltiin, kun siskoni teki meille pulled porkia ja jälkkäriksi aronia-omenakiisseliä kermavaahdolla, nams!! Että sellainen viikonloppu. Menty on ja kovaa, on herkuteltu, vietetty ihania hetkiä perheen parissa ja nautittu kauniista syksysäästä. Ja, oltu Herra Hakkaraisena sekä Risto Räppääjänä!! Kokemuksia, kokemuksia.. :)

Huomenna alkaa taas uusi viikko, joten nyt kauniita unia, unelmien kuvia! Minun "kuvat" menee jo Alanyassa.. ;)

2 kommenttia:

  1. Huh huh, oikein touhu viikonloppu on sinulla ollut! Ihmetellä kyllä täytyy noiden ihmisten käytöstä, kun sillä lailla kohtelevat hahmoja. Onneksi kuitenkin lapset nauttivat! Hienoa työtä teit, kun vielä kahtena päivänä vedit nuo kamppeet päällesi. Wau! Kiva, että kirppiskauppakin kävi hyvin! Ilma tosiaan oli ihana koko viikonlopun =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, se oli oikeasti tosi outoa, kuinka jotkut käyttäytyivät. Painava puku päällä, näet muutaman sentin lattiaa, mutta melkein sokkona ja sitten tullan selästäpäin tönimään ja esim. vetämään sarvista.. Noh, meitä on joka junaan ;) Muuten se oli kyllä kivaa, vaikkakin rankkaa. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3