Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Ja voittaja on....

Moikka!

Poika sairastaa yhä, mutta parempaan suuntaan ollaan menossa :) Positiivista tässä on se, että olen hyvin ehtinyt siivoilemaan oikein kunnolla kotona ja ideoimaan monia uusia juttuja! Poika saanut valloittaa olohuoneen sohvan ja television, ja minä jopa osasin olla touhuamatta koneella mitään työjuttuja. Käytiin myös dyykkaamassa siskon kanssa erään sukulaisen tallilla, ja muutamia kivoja jutskia lähti sieltäkin mukaan, kierrätys ennen kaikkea ;)

Laittelen huomena vaikka kuvia, mitä täällä kotona olen touhuillut ja laitellut syksyä, nyt varmaan jo tahdotte tietää, kuka voitti ihanaisen arvonnan?? Kiitos todella paljon jokaisen kommentille, aivan ihana oli lueskella niitä ja pitkin viikkoa ne saivat aina hymyn huulille <3 Kiitos, olette mahtavia!!

Meillä perinteiden mukaan Roni tahtoi suorittaa arvonnan ja olenkin antanut tämän hänen vastuutehtäväkseen. Hän omin pienin kätösin kirjoitti jokaisen nimen lapulle ja leikkasi pienet arpaliput kaikille, sekotti ne kunnolla (autoin ihan vähän..) ja nosti purkista nimen. Tällä kertaa arvonnan voitti..

              MAARIA !! Paljon onnea voittajalle, laitan sinulle viestiä tuotapikaa :)


Nyt hömppäleffan pariin ja nauttimaan sunnuntai illasta. Haleja kaikille <3

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3