Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

lauantai 20. syyskuuta 2014

Lämmin syksy, sopii minulle ;)

Syyskuun 20 päivä ja 20 astetta lämmintä!! Yep, tällaisesta syksystä minäkin tykkään :) :) Aurinko paistaa, illat on pimeitä ja lehdet alkaa hiljalleen kylpemään väriloistossa, aika mahtava fiilis!!
Ei sillä, hulluna odottelen jo Alanyaan lähtöä, saattaapi olla että viikon päästä tähän aikaan ollaan jo siellä <3 <3 Can´t wait! Vaikka paljon on mukavaa touhua töissä ja kotonakin on ihanaa olla, niin kyllä sitä alkaa olemaan jo todella sen loman tarpeessa. Energiat aivan nollissa..
Huomasin juuri, että tällä viikolla tullut monen monta uutta lukijaa, tervetuloa teille jokaiselle, toivottavasti viihdytte blogini seurassa pitkään :)

Nyt lepäillään tässä pari päivää, eli oikeasti, siivotaan viimein kotona. Koko viikko juostu taas, on ollut koulutuksia ja palavereja normi työpäivien lisäksi. Nyt kun viikonloppu saapui viimein, poika sairastui oksutautiin ja on aivan veto pois. Hissunkissun koitan täällä olla, jotta hän osaisi nukkua hieman.
Joten nyt siis kotoillaan oikein kunnolla, jospa saisi itsekin univelat nukuttua pois ja energiaa kodinlaittoon. Niin monta asiaa odottaa tekemistä, ettei oikein tiedä, mistä aloittaisi..

Mukavaa viikonloppua kaikille!

3 kommenttia:

 1. Tää on kyllä nyt ollut niin luxusta kun on lämmintä! Voi rauhassa puuhailla syysjuttuja puutarhassa yms. Lapsoselle paranemisia sinne ja nukuhan juu univelat pois jos siihen on mahdollisuus! Mä ainakin aion huomenaamulla nukkua piiitkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kuume senkun nousee vaan :( Maailman kamalin tunne, kun lapsi on todella kipeä, etkä itse voi tehdä mitään.. Jospa huomena olisi jo helpompi olla <3 Jos siis vain saan, meinaan myös nukkua aamulla pitkään!

   Poista
 2. Pikaista paranemista pojalle! Toivottavasti et itse sairastu. Mäkin olen nukkunut vähän pidempiä unia nyt viikonloppuna. Siivota pitäis täälläkin....

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3