Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

lauantai 27. syyskuuta 2014

Heinäseiväs tuo tunnelmaa ;)

Moikka,

nyt täytyy pikainen päivitys heittää, koska ihan pian on lähtö Alanyaan!! Jee!! Tätä on kyllä niin odotettu jo ja tulee todelliseen tarpeeseen pieni lomailu. Viikon meinasimme siskon kanssa vain makoilla altaalla ja nautiskella, käydä turkkilaisessa saunassa, hamamissa, ja syödä hyvin. Ensimmäistä kertaa lähden Alanyaan VAIN viikoksi, jotenkin se tuntuu niin lyhyeltä ajalta ystävien kanssa, mutta parempi se on kuin ei lähteä ollenkaan. Yrittäjän elämää.


Tällä viikolla saapui myös Svaneforsin kauan odotetut torkkupeitot,
niin ihanan ylellisen pehmeä, että kerran kun kädellään kokeilee, ei voi
enää elää ilman tätä <3 <3 Lähti siis suoraan kuormasta myös kotiin ;) Nyt siis blogi hiljenee viikoksi, koska yritän olla mahdollisimman paljon ilman tietokonetta, välillä on pakko työsähköpostit jne käydä kurkkaamassa, mutta muuten pysyn visusti poissa koneen ääreltä!

Lupaan ottaa PALJON kuvia ja hemmotella teitä niillä, kunhan palaan. Hurjan kiireinen viikko takana töissä, kun olen nettikauppaa koittanut päivittää ajan tasalle, ilman ihania harjoittelijoitani tämä viikko olisi ollut täysin mahdoton, iso kiitos heille <3 <3

Tässä lopuksi pieni kodin koristus, joka ehdittiin siskon kanssa toteuttaa kaiken kiireen keskellä, eihän sitä voi iltaisin rentoutua jos ei kotikin näytä rentouttavalta ;) Sain Dreamsiin eri värisiä pallovaloja tällä viikolla ja hetihän niitä piti kotiinkin tuoda tunnelman luojiksi. Eikö tullutkin ihana??Svaneforsin pallovalot Dreamsistä, 19,90€ , vink vink! Nyt pakko lähteä pakkaamaan, lähtö 2h päästä ;) Blogi hiljenee viikoksi, nauttikaa ihanista syksyn väreistä ja kynttilöistä, minä palaan pian, kunhan hieman käyn lämmittelemässä talven varalle ;)

<3 <3

8 kommenttia:

 1. Ihanan rentouttavaa lomaa :) ja ihana tuo heinäseiväs idea,tuo täytyy itsellekin heti toteuttaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sitä olen täällä ihaillut itsekin, jotenkin rauhoittavaa saada tuollaista hempeää valoa syysiltoihin :) Ja helppo toteuttaa!

   Poista
 2. Ihana tuo torkkupeitto ja nuo pallovalot tuossa heinäseipäässä! Oikein ihanaa matkaa sinulle ja rentouttavaa lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Torkkupeitto on todellakin ylellinen! En ole eläessäni noin pehmeää vilttiä kokeillut ja aah... sun pitää tulla kokeilemaan liikkeelle ;) Kiitos, loma oli oikein rentouttava ja ihana!

   Poista
 3. No ihana tuli seipäästä pallovaloineen! Ihanaa lomaa<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, oli ihana loma! Ja kiitos, minäkin tykkään tuosta seipäästä, tunnetusti kun olen hulluna heinäseipäisiin ;) Hih!

   Poista
 4. Ihanaa tynkälomaa :) Seiväs on upea!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3