Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

torstai 18. syyskuuta 2014

Unelmapäiviä vietellen :)Tällä viikolla vietetään Sisustusliike Dreamsissä sekä Design Kellarissa UNELMAPÄIVIÄ <3 Joka siis tarkoittaa huikeita tarjouksia ja erilaisia kampiksia myymälässä ;) Paljon on saatu positiivista palautetta myös liikkeen ulkonäöstä kampanjan aikana, joka on mukavasti vetänyt kansaa myös kadulta sisään liikkeeseen.
Unelmapäivien tarkoituksena on tehdä jokaisen sisustusunelmista totta! Se on minun työni, minun unelmani, auttaa ihmisiä kaunistamaan kotejaan ja saamaan sitä kautta piristystä kiireisen arjen keskelle :) Mikään ei ole niin antoisaa, kuin tyytyväinen asiakas, joka intoa uhkuen lähtee laittamaan kotia, omien unelmiensa pohjalta :) Ja tottakai, saada samalla elanto itselleen.


Tässä teillekin tiedoksi muutamia tarjouksia, jotka ovat voimassa lauantaihin saakka :

By Pia´s Design ihanan laadukkaat pellavaiset kodintekstiilit -40% !!
(tabletteja, keittiöpyyhkeitä, lautasliinoja, pöytäliinaa.. muutama tyynyliinakin tähdellä jäljellä)

Kaikki valaisimet ja varjostimet pimeisiin syysiltoihin -30% :)

Bastion Collection astiat (joita siis oli myös arvonnassa tarjolla) sekä tyynyt -30% !!
Arvontaan voit osallistua ja astioita kurkata tarkemmin täältä .

Sekä joka päivä vaihtuvat PÄIVÄN UNELMATARJOUKSET, jotka voi bongata Facebookista!

Myymälässä on myös paljon muita tarjouksia, kuten kesäisiä tuotteita (esim DAYn riippumatot) jopa puoleen hintaan! No, tässä siis pientä mainostusta liikkeeltä, mutta tällä viikolla ei paljon muuta ole ehtinyt miettimäänkään :)


Paitsi, olettehan huomanneet, että nyt vihdoin ja viimein, olemme saaneet luvan myydä Riviera Maisonin tuotteita myös suoraan nettikaupan kautta, joka siis helpottaa reippaasti niin asiakkaiden elämää kuin minunkin työtäni :) :) Tämä on ehdottomasti ollut koko syksyn paras uutinen!!
Shoppailemaan pääset täältä, www.shopdreams.net :)

Unelmapäivien tarjoukset vain myymälässä.


1 kommentti:

  1. Heipsun keipsun! Nyt on iiiihanat tähtikipot kaapin päällä kaunistuksena. Sipsitkin piti käydä ostamassa, että saa kokeilla kippoja pian käytännössäkin... ;) Käyppä kurkkaamassa blogistani!

    terkuin Heli

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3