Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

sunnuntai 31. elokuuta 2014

Syksyä ilmassa sekä kotonakin :)

Moikka,

ihanaa sunnuntaita täällä vietelty :) Rauhallinen aamu, kahvia, sisustusohjelmia ja koneella surffailua, aamu minun makuuni. Brunssin jälkeen lähdin kävellen äitini luokse ja päätinkin pitkästä aikaa nauttia kävelystä, luonnosta ja kiersinkin aika pitkän reitin kautta, koittaen vältellä asfalttiteitä. Kyllä muuten huumasi se metsän kostea syksyinen tuoksu, mustikkaa, havua, pihlajanmarjaa.. Aaah! Nyt täytyy sanoa, että kävelin vain toistellen mielessäni, ihanaa, ihanaa.. Tupakoinnin lopettamisen mahtavuus tuli taas mieleen, en ennen kyllä näin vahvoja tuoksuja päässyt kokemaan. Luonnossa sielu lepää! Huomenna siis uudestaan :)
Poika oli tänään mummon ja vaarin kanssa kesän viimeistä Tykkimäki päivää viettämässä, kun S-ryhmän työntekijät pääsivät sinne vielä hurvittelemaan yhdeksi päiväksi :) Harmi, että yskä ja nuha on alkanut vaivaamaan ja äänikin on pojalla ihan maassa, syksyn alun perussettiä.. Päätimme siis pitää leffaillan tänään ja vain köllötellä sohvalla viltin alla vierekkäin <3Tämä kaunokainen on Riviera Maisonin Island Coast Lantern L. 


Sain minä tänään vähän kotiakin laiteltua, hieman lisää kynttilänvaloa pimeisiin iltoihin. Tuli jo mieleen, että kaivaisinko laatikosta RM:n ihanan rottinkisen valosarjan ja ripustaisin olohuoneen seipääseen, vai onko vielä liian aikaista? Mutta toisaalta, illat on tosi pimeitä ja kaipaisin jotain kevyttä valoa kynttilöiden lisäksi. Minä kun en voi sietää kattovaloja, tunnelman tappajia minun silmissäni. Siis iltaisin.
Täytyypä miettiä..Syksyn merkkejä lehdissä.. Kuten jo kerroin aiemmin, sain ihanan syntymäpäivälahjan ystävältäni, taulun, johon rakastuin samantien, kun se tuli Design Kellariin myyntiin. Tuossa se on olkkarin nurkassa nojaillu jo 3viikkoa etsien omaa paikkaansa. Siskoni on koko ajan sanonut, että kokeile sitä vaaleanpunaiseen vessaan, ja ajatus on hiljalleen muhinut mielessäni. Viimein tänään kokeilin ja ihan kivalta se siellä vaikuttaa, ensin mietin että teksti nyt ei todellakaan sovi wc tilaan, mutta sitten tajusin, siellähän minä meikkaan ja laittaudun, silloin harvoin kun toteutan taulun sanomaa, niin toisaalta, sehän on juuri oikea paikka! Heh! Ei ehkä se perinteisin, mutta kokeillaan ainakin hetki ;)

Nyt nauttimaan Scandal sarjasta, mun ihan lemppari ja tänään palaa tauolta! Hyviin sarjoihin saa ihanasti aivot upotettua ja rentouduttua omasta hektisestä elämästä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3