Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

torstai 11. syyskuuta 2014

Keep Calm & Love RM!

Heissan!

Ihana, miten jotenkin tämä syksy tuo energiaa! Eikös kuitenkin voisi kuvitella, että valon hiljalleen väheneminen nimenomaan väsyttäisi.. Ehkä se on tulevan loman into, mikä antaa vauhtia päiviin, tiedä häntä. Innolla olen käynyt kaappeja läpi kirppiskamoja kaivellen, ja koti näyttää tällä hetkellä siltä, kuin meillä olisi muutto lähellä ;) Hups!

En ole käynyt koskaan, tai ehkä joskus teininä tms, myymässä kirpputorilla, joskus vuosia sitten olen varannut muutaman kerran pöydän jostain itsepalvelu kirppikseltä, mutta nyt olen siis menossa Kouvolan ns. evakkotorille, eli Pohjola talon parkkiin lauantaina aamuna, kukonlaulun aikaan.. siinä se ainoa huono puoli ;) Heh!

Niin paljon tullut kaikkea ihanaa Dreamsiin, että pakko tehdä itsekin tilaa kotiin, jos meinaa että voi tuoda uutta ja kivaa myös kodin sisustukseen ;) Joten, nyt pannaan kaikki ylimääräinen kiertoon ja sitten aletaan laittamaan kotia syksyyn ;)

Tässä teille fiilistelykuvia Sisustusliike Dreamsin RM osastolta :) Minä ainakin olen niin hulluna näihin uutuuksiin, että on pakko alkaa niitä kotiuttamaan myös! Eilen laitettiin kyllä taas uusi näyteikkuna, kun aurinkotuoli sai uuden kodin, joten nämä kuvat ovat jo ns. vanhaa ;)

Tervetuloa käymään liikkeelläkin, mikäli asutte lähimaastossa <3 Ihanaa torstaipäivää teille kaikille, toivottavasti teilläkin on jotain kivaa mitä odottaa antamassa energiaa syksyyn !

2 kommenttia:

  1. Ihanannäköinen RM-nurkkaus. :-) Täytyis pikkuhiljaa kans tuunata kotia syksyyn, flunssa vei voimat mut pikkuhiljaa tässä elämä voittaa niin sisustuskin taas kiinnostaa. Kivaa loppuviikkoa! :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, RM hullaannuttaa aina :) Melkein puolet liikkeestäni on pyhitetty juurikin näille. Toivottavasti olet pian taas voimissasi! :) Mukavaa loppuviikkoa myös sinne!

      Poista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3