Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

lauantai 13. syyskuuta 2014

Tiskipöydän kaunistusta ;)

Heissan,

on pitänyt tässä jo tovi laitella kuvia, kun sain Design Kellarista odottamani Iris Hantverkin tiskiharjan, minusta heidän tuotteet on niiin kauniita ja luonnollisia! Tämä ei todellakaan jää viimeiseksi hankinnaksi Irikseltä ;)

Tuotteet ovat sekä kauniita, että käytännöllisiä ja vielä kaiken lisäksi ekologisia! Lisää Iris Hantverkistä voit lukea täältä.

Samalla kotiutin Ann Bäckin erittäin imukykyisen ja MAATUVAN tiskirätin, jota löytyy Design Kellarista monia värejä, ylläri että meille lähti kotiin turkoosi ;) Minulla onkin ollut menossa sellainen tiskirättien kokeiluvuosi, kun olen testannut tässä jos jonkinmoista versiota, bamburätit kyllä vie yhä voiton meillä, niistä Ekelundin ovat parhaat. Kaikella kunnioituksella Ann Bäckiä kohtaan, ne kulkevat vielä käsi kädessä meidän tiskipöydällä ;)


Myös nämä tiskirätit ovat onneksi kestäviä ja voi pestä niin astianpesukoneessa että pyykinpesukoneessa. Helppoa, eikö??

Meillä on ollut erilainen ja mielenkiintoinen viikonloppu, kiirettä pitänyt, mutta niistä jutuista lisää huomenna, nyt on pakko painaa pää tyynyyn, jotta aamulla taas jaksaa, kentän laidalle, kuinkas muutenkaan ;)


Tunnelmaa syysiltoihin, by Sisustusliike Dreams <3 


Ihanan rentouttavaa lauantai iltaa teille kaikille ja muistakaahan osallistua edellisen postauksen arvontaan <3

2 kommenttia:

  1. Tuo tiskiharja on kiva, meillä käytössä ollut keväästä asti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yep, haluan myös kynsiharjan, selänpesimen, jne jne :) Monia ihania tuotteita löytyy kyllä!

      Poista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3