Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Alanyan lomatunnelmia ja kuvia, kuvia..

Heissan!

VAROITUS! PALJON KUVIA TIEDOSSA ;)

Lomat on vietetty ja arkeen palattu taas sellaisella vauhdilla, että oksat pois.. Nettikauppaa tykitetty taas jokainen hereilläoleva minuutti ja kiitos ihanien harjoittelijoitteni, alamme olla jo loppusuoralla!! En olisi koskaan osannut ajatella, kuinka suuri työ on nettikaupan aloittamisessa, kun siis tuotevalikoima on satoja tuotteita.. Täydelliseksi viilaamisessa tulee toki vielä menemään aikaa, mutta nyt alkaa varmaan 80% tuotteista olemaan jo myös nettikaupan valikoimissa :) Käykäähän tutustumassa osoitteessa www.shopdreams.net .


Parvekenäköala Taurus vuoristoon :) 


Aamiainen nautittiin aina kauniissa maisemissa :) 

Ekana päivänä tuuli melkoisesti. Alla kuvia myös rannalta. 


Kuvan henkilöt eivät liity asiaan.. 


Alanyassa siis vietimme viime viikon rakkaan siskoni kanssa, lepäillen ja nauttien, ystäviä tapaillen ja hyvin syöden ;) Alanya on kuin toinen kotini, asuin siellä nuorena (nythän olenkin jo niiiin vanha..) muutaman vuoden. Ikävä on aina kova, mutta nykyään ei ole usein ollut mahdollisuus käydä siellä. Nyt kuitenkin oli loman tarve jo niin suuri, että päätimme ottaa äkkilähdön lämpöön!


Loman alkajaisiksi tottakai heti Hamamiin, kokovartalon kuorinta, pesu ja hieronta,
sekä savinaamio... aahhh, mikä nautinto! Kleopatra Hamam, vuosien kokemuksella suosittelen!Nälkä tulee pelkästään kuvia katselemalla ;) Restaurant Black Horse satamassa. Perinteisesti oli ehdoton pakko päästä viettämään päivää Dim -joelle, jossa vesi virtaa vuorilta raikkaana ja ravintolat sijaitsevat ns. vetten päällä :) Ihana paikka rentoutua ja viilentyä kuumana päivänä, nauttia hyvästä ruoasta, ystävien seurasta ja ottaa vaikka pienet päivätorkut ruoan jälkeen. Ihanteellinen piknik paikka, jossa myös monet paikalliset viettävät vapaapäiviään.Sigara Böreg, nams! Pahoittelen ruokakuvien vihreyttä, aurinkovarjot
värjäsivät kaiken vihreäksi :) 


Ruokalevon aika. 


Markkinoillakin oli taas käytävä, ne on niin ihanan aitoa turkkilaista elämää :) Me siellä turisteina ostamassa kaikenlaisia vihanneksia, ja kyllä, myös kotiin tuotiin tuliaisia!Markkinoille mars!

Eräänä iltana kävimme ystävien kanssa syömässä Kale kukkulalla upeista maisemista nauttien, tähän näkyyn ei vain ikinä kyllästy <3 <3 Alanya by night. Ihanaa istua ilman kiirettä ja vain rupatella ystävien kesken.


Ja tottakai, altaalla vietettiin kaikki mahdollinen aika, vesi oli kylmää ja raikasta, niin ihanaa!!!
Viikko todellakin on aivan liian lyhyt aika lomailla, eihän siinä edes pääse vielä asennoitumaan lomalle, kun se jo loppuu, heh.. Unelmissa seuraavaksi 3viikon setti!! Ja poika mukaan, ikävä oli niin kova, että siinä mielessä viikko oli toisaalta aivan liian pitkä aika..Huh, arvasin, että tästä tulee pitkä, mutta kun kaiken ihanuuden tahdoin jakaa teidän kanssa. Tai siis, kuviahan oli reissusta noin 300, joten aika lailla onnistuin kuitenkin pienentämään määrää tänne ;)

Mutta siis lyhyesti, suosittelen Alanyaa kaikille <3 <3

2 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää verkkokauppa :) reissu kuvista päätellen onnistunut :) mukavaa loppu viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, onnistunut reissu oli :) Ja kiitos, viilauksia vielä vaatii nettikauppa, mutta ainakin tuotevalikoima alkaa nyt olemaan jo aika hyvä! Ihanaa loppuviikkoa myös sinne!

      Poista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3