Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

tiistai 9. syyskuuta 2014

20 000 raja rikki + ARVONTA!

Wau!!! Huomasin juuri, että 20 000 käynnin raja on mennyt rikki, aivan mahtavaa! Kiitos siitä kuuluu teille kaikille, jotka jaksatte lueskella minun höpinöitäni ja kiitos että yleensä saan jakaa ajatuksiani teidän kanssa :) Iso kiitos siis jokaiselle teille siellä ruudun toisella puolella <3

Pian alkaa olla jo vuosi täynnä blogin parissa ja kyllähän tämä on ollut melkoisen opettavainen matka. Aina ei ole innostusta kirjoitella ja silloin tahtikin hidastuu, nyt onneksi huomaan syksyn hiljalleen tuovan taas intoa niin sisustukseen, kuin bloggailuunkin :)




Kuitenkin kaiken tämän jaksaa vain, kun saan välillä lukea kommenttejanne, pieniä merkkejä siitä että  teitä siellä on. Kommentit ja keskustelut ovat se osa bloggaamista, jossa saan olla yhteydessä myös teihin lukijoihin enkä täällä vain yksikseni höpöttele. Jokainen, pienikin kommentti, nostaa aina hymyn huulille ja tuo hyvän mielen :)

Nyt kun meillä on selvästi myös juhlan aihetta, laitetaanpa pitkästä aikaa arvonta pystyyn! Toivoisinkin nyt teidän ottavan osaa blogini tulevaisuuden suunnitteluun, eli kertokaahan, mistä aiheista tahtoisitte minun kirjottavan? Onko jokin kodin alue, josta olette odottaneet postausta? Tai Sisustusliike Dreamsin puolella jotain, josta kaipaatte enemmän juttua? Ideoita, kommentteja, toivomuksia, mitä vain.





Jokainen kommentti osallistuu arvontaan :) Oli siinä sitten ideoita tai ei, kunhan jotain kommenttia pistätte tulemaan :) Jaan arvonnan myös Facebookin puolella, myös sieltä tulevat kommentit osallistuvat arvontaan. Tällä kertaa jokainen voi siis ansaita vain 1 arvan, mutta olen kiitollinen jokaisesta jaosta, mikäli haluatte ystävillennekin tarjota mahdollisuuden osallistua arvontaan ja tutustua blogiini :)

Tässä tämänkertainen arvonnan palkinto : Bastion Collection vaaleanpunainen setti (sis. kahvikupin, tassin sekä kakkulautasen, juuri kuten kuvassa)







Aivan ihana Bastion Collectionin setti nyt siis tarjolla voittajalle! Palkinnon arvo on n.54€. Kyllä näistä kelpaa aamukahvia nautiskella ;)

Arvonta suoritetaan sunnuntaina, 21.9 klo 20, aikaa on siis kunnolla! Nyt täytyy painella pehkuihin, palaillaan taas, ehkä jo huomenna ;) Kauniita unia, unelmien kuvia <3



57 kommenttia:

  1. Aivan ihana setti... Mietin että jos voitto osuisi kohdalle, antaisinko tämän tyttärelleni vai pitäisinkö röyhkeästi itse?
    Päätin että pitäisin itse =) Mikäpä sen ihanampaa kuin aamukahvit suloisesta kupista herkkuleivän kera <3

    hao@lailanet.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus pitää jotain ihanaa saada myös itselle <3 Vaikka itsekin tiedän, kuinka helposti äitinä tulee aina kaikki lapsen vuoksi tehtyä ja hankittua, mutta oma piristyskin on tärkeää :) Onnea arvontaan!

      Poista
  2. Kaikki postausaiheet käy, en nyt osaa sanoa mitään erityistä toiveaihetta. Mukana arvonnassa, jaoin sen omassa blogissani. :) Mulla myös arvontaa meneillään blogissa, tuu visiitille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vastavierailulla käyty, täytyykin palailla sinne pian ajan kanssa, nyt ei ehdi :) Arvontaan osallistuttu, aivan ihana palkinto! Miten arvontaa jaetaan omassa blogissa?

      Poista
    2. Linkitys on helppoa: Bloggerin omalta sivulta valitse Ulkoasu => reunasta Lisää gadget => Kuva => Määritä kuva => Otsikkoon vaan et arvonta siinä ja siinä blogissa sinne ja sinne asti (tai esim. Arvonta Mervillä 17.9. asti). Nappaa mun blogista linkki arvontapostaukseen ja liitä se linkki-kohtaan. Kopioi arvontakuva blogista ja tallenna väliaikaisesti vaikka työpöydälle. Laita täppä kohtaan "pienennä sopivaan kokoon" ja valitse "Selaa"-kohdasta arvontakuva työpöydältä. Sitten vaan => Tallenna. Ja tadaa, arvontalinkki on sun blogin reunassa. :-)

      Poista
  3. Mä tykkään katsella ja lukea sisustuspostauksia, mutta mä tykkään lukea myös siitä ihan oikeasta arjesta. Mun lemppareita on elämänmakuiset blogit.

    Ihana palkinto <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy alkaa tsempata sisustuspostauksissa, viime aikoina on tosiaan ollut kaikkea muuta elämää aika paljon :) Jospa se tästä syksyn aikana taas ehtisi kotiakin laitella! :)

      Poista
  4. Sisustuspostaukset ovat mieleeni. Niistä kun saa sitä parasta inspiraatiota omaan sisustukseen sekä houkuttelevat kuvat. Niistä on sisustus tehty. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinhän se on, niistä itsekin tykkään :) Toivottavasti tässä syksyn tullen tosiaan on aikaa touhuilla kotonakin enemmän ja kehitellä kivoja juttuja! Onnea arvontaan!

      Poista
  5. Toiveita ei ole vielä esittää, sillä löysin blogisi vasta viikonloppuna. Tykästyin ja luin kaikki postaukset läpi.

    Mökö

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Mökö! Kiva kuulla ja tervetuloa lukijaksi! Kaikki luit, no siinä olikin lukemista :) Toivottavasti viihdyt seurassani ja onnea arvontaan!

      Poista
  6. Onnittelut hienosta lukijamäärästä!
    Olen tykännyt eniten sisustusjutuista ja erityisesti postaukset omasta kodistasi ja eri huoneista ovat aivan ihania. Myös kaikki matkapostauksesi ovat olleet mieleeni. :)
    Voi huokaus miten ihana setti tosiaan..! Todella kaunis.

    Terveisin
    Hukkakukka
    sopeutuja(at)hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos viestistäsi <3 Pian tulossa lisää matkapostausta, kunhan pääsen lomalle ;) Vielä kun saisin uuden kameran, niin saisi hienompia kuvia otettuja, niin olen rakastunut tuohon valokuvaukseen :) Onnea arvontaan!

      Poista
  7. Kaunis kuppisetti :)
    Mieluisinta sisältöä itselleni on sisustusaiheet ja etenkin kuvat ovat tervetulleita, niistä saa aina vinkkiä itsellekin!

    marvu954(at)hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös olekin, jotenkin todella hempeä <3 Bastionia löytyy Dreamsistä, mikäli onni ei osuisi kohdalle :) Kiitos kommentistasi, itsekin rakastan kuvia ja siksi niitä aika paljon koitan aina laitella, mutta olen myös kova kirjoittelemaan ja välillä ihan joutuukin lyhentelemään, kun tekstiä tuntuisi kyllä riittävän ;) Onnea arvontaan!

      Poista
  8. Voi miten kaunis setti :) Toivottavasti onni suosisi !
    Pidän paljon sisustuspostauksistasi ja kuvistasi. Itse tykkää esim. RM:n tuotteista (lähinnä rottinki) yhdistettynä muuhun maalaisromanttiseen ja sellaisia Sinulta löytyy, ihania sisustusjuttuja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Merkkari! Riviera Maisoniin olen itsekin täysin hurahtanut ja hiljalleen niitä kaupalta kotiuttanut myös ;) Onnea arvontaan!

      Poista
  9. Onnittelut mahtavasta käyntimäärästä! Sisustusvinkkejä etsiskelen ja heti mukaan kivaan arvontaan!
    ninuska76@luukku.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia, kyllä tuo luku tuntuu jotenkin huikean isolta! :) Nöyrä ja kiitollinen olo. Onnea arvontaan sinullekin!

      Poista
  10. Onnittelut suuresta käyntimäärästä ja tulevasta vuosipäivästä. Sisustusvinkkejä minäkin etsiskelen mutta tykkään lukea ihan tavallisesta arjen pyörityksestä.
    klaara49@luukku.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia klaara! Yritän saada tasaisesti molempia tänne, arkea tietty välillä enemmän, varsinkin nyt kesällä, kun kotona ei tullut paljoa tehtyä mitään. Mutta lupaan, paljon sisustusjuttuja tulossa :) Onnea arvontaan!

      Poista
  11. Ihana kuppisetti! Lemppareitani ovat kaikki sisustusaiheiset jutut ja diy/tuunausjutut.
    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi :) Itsekin rakastan DIY juttuja sekä myös niiden tekoa, mutta viime aikoina ei ole päivissä tunnit riittäneet. Monta ideaa kyllä odottelee toteuttamista, joten toivotaan, että pian pääsen niistäkin kirjoittelemaan :) Onnea arvontaan!

      Poista
  12. Sisustukseen kaipailen vinkkejä! Ihana arvonta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi :) Niitä on varmasti luvassa pitkin syksyä, kun kodin laitto alkaa taas täydellä tohinalla :) Onnea arvontaan!

      Poista
  13. Heipsuli tänne ja onnea blogi vuodesta! :) Tää on niin ihana harrastus ja nyt taas uudella innostuksella jaksaa kun ei työssä koko ajan ole enää sisustuksen parissa itse! Huomasin että ollessani koulussa ja kesällä töissä sisustamisen parissa, oli takki ihan tyhjä kotona, nyt taas tämä tuo ihanaa vaihtelua ja syksyllä on ihanaa laittaa kotia ja alkaa pikkuhiljaa kynttilöillä ja valoilla tuomaan valoa pimeneviin iltoihin <3 Mulle kelpaa kaikki aiheet niin elävästä elämästä kun sisustus puolelta ja liikkeellä nähdään varmasti joku päivä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heissan! Kiitoksia <3 Onko sinulla työkuviot muuttuneet? Tule ihmeessä joku päivä käymään, vaikka ajan kanssa, niin istutaan hetkeksi myös vaihtamaan kuulumisia :) Onnea arvontaan, nää ois niin sun juttu! ;)

      Poista
  14. Sisustusvinkkejä ovat tervetulleita! :)

    voilooa@gmail.com

    VastaaPoista
  15. Oikein ihanaa syksyä! vaatehuttuja(@)gmail.com

    VastaaPoista
  16. Kaikki sisustuspostaukset ja sisustusvinkit ovat mieleeni!:) irmeli.nieminen(@)hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista Irmeli, sisustusjuttuja jatkossakin tulossa :) Onnea arvontaan!

      Poista
  17. Säilytysratkaisut niin keittiössä, kuin muuallakin olis aika kivoja! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista Jenni, täytyykin miettiä tätä, mitään ihmeellisiä ratkaisuja ei täällä säilytyksen kanssa ole, mutta ainahan niitä kehitteillä on :) Yksi projekti tätä ajatellen on työn alla, ollut kyllä jo tovin, kunhan saisi aikaa sen päättämiseen. Onnea arvontaan!

      Poista
  18. Kiitos mukavasta blogista =) Lämmintä syksyn jatkoa!
    t.mariia.ritari@hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos viestistä, kiva että tykkäät! Ihanan lämmin syksy onkin ollut, toivottavasti jatkuu vain :) Onnea arvontaan!

      Poista
  19. Ihana setti! Meille kaikille arpaonnea :)

    VastaaPoista
  20. Sisustusideoita etsin. :) Ihana setti, arjesta tulisikin juhlaa, kun voisi aamukahvit nauttia tuosta kupista. <3
    arjeniloja(at)luukku.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Blogissani on sekä sisustusta, sekä muutakin elämää, yrittäjän arkea ja äitinä olemista :) Kaikkea sopivasti, aina kun aikaa löytyy, niin myös DYI juttuja lupaan kirjoitella :) Onnea arvontaan!

      Poista
  21. Täällä yksi uusi lukija osallistuu arvontaan. Jo pikainen silmäily blogiisi miellytti kovasti! Tervetuloa vastavierailulle ihan erilaiseen blogiin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa lukijaksi! Kiva, että vilkaisu miellytti, toivottavasti viihdyt mukana jatkossakin :) Ehdottomasti täytyy käydä vastavierailulla :) Onnea arvontaan!

      Poista
  22. Aivan ihana tyttömäinen setti! Löysin juuri blogisi, ja tykkään kirjoitustavastasi! :) Iinuska, iinuska92(at)hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti :) On aina ihana kuulla, että uusia lukijoita tulee, antaa taas puhtia kirjoitteluun ja kertoo, että siellä on muitakin kuin omia tuttuja ;) Heh. Setti on niiiin herkullinen! Onnea arvontaan!

      Poista
  23. Mukana ihanassa arvonnassa :) Mielestäni blogisi on hyvä kokonaisuus, en oikein osaa antaa mitään vinkkejä. Sisustus varsinkin kiinnostaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Monesti itse miettii, onko liikaa sitä ja tätä, liian vähän jotain muuta. Mutta kiva kuulla, että kokonaisuus on ok :)
      Onnea arvontaan!

      Poista
  24. Uhuu, miten ihana palkinto!! Blogisi on sellainen hyvän mielen paikka, jossa on kiva piipahdella.
    postin.tuomaa@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, ihanasti sanottu <3 Ehkä paras kommentti, jonka voi saada. Nimenomaan hyvää mieltä haluankin jakaa, vaikka toki, elämä ei aina ihan ruusuilla tanssimista olekaan :) Kiitos viestistä ja onnea arvontaan!

      Poista
  25. MUKANA!! Ihanaa syksyä sulle. Tosin ootan jo kovin joulua :)) Linkitin omaani! Sielläkin arvontaa meneillään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, apua! Joko siellä joulua odotellaan?? Itse olen jouluhullu, myönnän, mutta vielä en ole paljonkaan ajatusta joululle antanut, täällä kun on vielä melkein hellerajoilla menty monena päivänä :) :) Kuitenkin pohjimmiltani kesäihminen! Kiitos linkityksessä, täytyy piipahtaa sielläkin :) Onnea arvontaan!

      Poista
  26. mukana!
    ihanaa syksyä sinne!
    elina_jokitalo (at) luukku.com

    VastaaPoista
  27. Mikähän siinä on, että kommentoiminen niin monasti jää, vaikka kuinka hykertelisi tyytyväisyydestä täällä ruudun tällä puolen. Pitääpä yrittää parantaa tapoja.... Mukana kivassa arvonnassa. Aamukahvin mukilla / kupilla on muuten merkitystä päivän kulkuun; ei kannata ihan mistä tahansa hörppiä...
    flight(at)luukku(piste)com

    VastaaPoista
  28. Ihanan suloinen palkinto...
    Juuri löysin blogisi toisen blogin kautta ja täytyykin tutustua ihan tarkemmin:D
    Kaupan sivuja katselin ja seinäkoristeita/tauluja kaipailen:)

    VastaaPoista
  29. Niistä sisustusunelmista olisi mukava lukea enemmänkin, sekä yrittäjyydestä.
    Huikean houkuttava arvonta, kauniisti valittu on arvontapalkinto.
    Osallistun mieluusti.
    teija(dot)lento(at)elisanet(dot)fi

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3