Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Valoa elämään..

Heipsis!

Nyt on kova vimma uudistaa kodin sisustusta, muullakin kuin pienillä esineillä!! Tässä koneella istuin ja surffailin blogeissa sekä tukkureiden sivustoilla ja unelmoin uudesta pikku vessasta :) Siitä se ajatus sitten lähti! Löysin ihanan uuden blogin, jota varmasti alan seuraamaan, Home white home. Siellä oli makea uudistus tehty nimenomaan kodin pikku wc:lle ja sain sieltä monta hyvää vinkkiä.

Samalla aloin miettiä valaisimia. Täytyy myöntää, häpeillen, että meidän kotona on aivan liian monessa huoneessa perinteinen plafondi, eli ei minkään näköinen -valaisin. Kunhan nyt ovat valoa antaneet, kun sen tarpeessa olen ollut. Aloin innolla tutkailemaan Roomlightin sivustoja ja tekemään tilausta ihan siis liikkeelle, kun sinnekin on ollut jo pitkään tarkoitus tilata valaisimet rappusiin, ja samalla aloin miettimään kodin valaistustakin. Ruokapöydän päällä minulla on aivan ihana valaisin, jonka tilasin aikoinaan uuteen kotiin, kerrankin kun osui silmään juuri minun tyylinen kruunu :) Sainkin lamppua odotella komeat 6kk ennen kuin se saapui, mutta on kyllä ollut odotuksen arvoinen!On se jännä, miten aiemmin en ole edes kiinnittänyt huomiota muihin valaisimiin. Miksiköhän? Nyt tekisi mieli laittaa vessaan kaunis peili typerän peilikaapin tilalle ja samalla aloin miettimään jotain ihanaa kruunua tai muuta näyttävää valaisinta kattoon. Tässä ollaan vasta suunnitteluasteella, mutta varmasti kyllä muokkaan sen tämän kevään aikana! Kunhan saan myös isäni houkuteltua remppahommiin, se kun ei aina ole niin helppoa tehdä kaikenlaisia muutoksia, kun taloudessa ei ole miestä, joka osaisi asiat viedä loppuun. Mutta olen kyllä vakaasti päättänyt, että itse harjoittelen myös niitä hommia, niin saisin tehtyä monia asioita ihan omassa tahdissani!! Johan minä Dreamsin aikana olen oppinut hieman käyttämään jopa porakonetta!!Paljon on suunnitelmia, vielä kun saisi ne toteutettua, niin olisi hyvä :) Mutta vielä alkuviikosta tuntui, että ei ole edes mitään ideaa eikä inspiraatiota. Kyllä se siis tästä!

Dreamsissä alkaa muuten tiistaina oikein huikea TAMMI ALEN LOPPURYSÄYS, joten nyt jos koskaan kannattaa tulla kurkistamaan valikoimaa :)
Taidan lähteä hieman kävelylle tuonne raittiiseen pakkaseen, ystävää tapaamaan. Rentouttavaa sunnuntai-iltaa kaikille <3 <3

2 kommenttia:

  1. Upea valaisin! ♥ Oon ihan heikkona kristallivalaisimiin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, niin minustakin! Tänään olen miettinyt pientä kristallikruunua tms pikkuvessaan.. Ois tosi hauska sielläkin!

      Poista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3