Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

perjantai 10. tammikuuta 2014

Ulkona satoi lunta, näinkö mä unta...

Lupailevalta näyttää viikonlopun sääennusteet :) Vaikka en missään nimessä ole talvi-ihminen, viime viikkojen (tai oikeastaan kuukausien) synkkyys vie voimat meistä positiivisimmiltakin.. Rakastan iltaisin katsella tähtiä ja kuuta takapihalla, mutta moneen viikkoon syvän usvan alta ei ole pilkahtanut kuin pieni kuun häivähdys silloin tällöin. Nyt viimein pakastaa ja näin äsken kauniin kuun sekä yhden tähden!! Kyllä ne siis vielä siellä on ;)

Joulun jälkeen kotikin on tuntunut tyhjältä ja liikkeelläkin kaikki jotenkin.. blaah!!! Mutta hiljalleen alkaa uusi into uuteen vuoteen ja tänään onkin pää ollut niin täynnä ideoita, että täytyi oikein sauna lämmittää ja kunnon löylyissä selkeyttää ajatuksia :) (tuntuu toimivan, olen tässä saunasta pienellä tauolla, ja heti alkoi lyyti kirjottaa!!) Koti kaipaa nyt jotain hieman suurempaa muutosta, joten sen miettimiseen taitaa mennä tovi, toki jotain pientä kaivelin joulun jälkeiseksi piristykseksi kaapeista.

Yhäkin, tähdet RULES!! Löysin ennen joulua kirppikseltä
ihanat tabletit ja nyt viimein laitoin ne käyttöön :) Olen jo pitkään tykännyt turkoosista ja sitä olikin kaapit pulloillaan. Kaunis väri on yhä, mutta jotenkin kaipaan jotain uutta. Nyt kuitenkin vaihdoin kotiin taas turkoosin sävyn, kunnes keksin, mikä olisi uusi, tarpeeksi koukuttava väri. Jotenkin raikas, vaalea violetti kutkuttais.. Täytyy antaa muhia hetken :) 

Toinen tabletti rantautui eteisen lipaston päälle. Ja ihanat RM tähtilyhdyt
sai uuden paikan!! Huomasin vasta tässä vaiheessa että lipaston päällä olevat helmivalot eivät palaneet kuvan ottohetkellä. Hupsista, no, ne on todella kauniit siinä palaessaan ;) Laitan joskus uuden kuvan, nyt niistä patterit loppu eikä uusia löydy :(

Kovasti näin uuden vuoden kynnyksen ylitettyäni olen miettinyt tulevaa. Suuria unelmia pyörii mielessä, Dreamsin suhteen, mutta niitä en vielä uskalla paljastaa ;) Tapaani kuuluu haluta kaikki, kerralla ja nyt heti!! Kuitenkin yritän tässä oppia miettimään asiat ensin kunnolla loppuun, ennen kuin syöksyn täysillä hulluuksiin. Saas nähdä kuinka käy, osaanko odotella oikeaa aikaa..

Ainiin, olen muuten saanut aivan ihanan uuden työntekijän, Katjan!! Toivottavasti me päästään pitkälle yhdessä, oikein mukavasti on ainakin alkannut <3

Tuliainen Turkista viime reissulta, kaunis, käsintehty tuikkulyhty :)
Onpas jo taas ikävä sinne...Nyt on saunassa käyty kynttilöiden valossa, nautittu rauhallisesta illasta yksinään, poika lähti vaarin luokse yökyläilemään, minulla kun on huomena vielä työpäivä. Kyllä nämä illat itsekseen saavat jotenkin ajatukset taas kasaan viikon kiireiden jälkeen. Nautin. Ja alan katsomaan Dallasia ;) Palaillaan taas!

   Kiprakkaa pakkasviikonloppua kaikille <3

2 kommenttia:

  1. Ompas tähän harmauteen oikein sähäkän näkönen tuo sininen ★ Kiitos yhteisestä viikosta, kaksin aina kaunihimpi ♡ Nauti ja rentoudu!! :)

    VastaaPoista
  2. Joo, kyllä tuo turkoosin sininen on tosi raikas väri, mä tykkään. Vaikka mitä.. juurihan sanoin tällä viikolla, että sininen ei ole minun väri ;) Mutta turkoosi on aivan eri asia, eikö niin??!!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3