Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

keskiviikko 29. tammikuuta 2014

KEEP DANCING ´TILL IT RAINS!

Heipparallaa!

Onko se tämä aurinko vai mikä saa mielen näin pirteäksi?? Tänään on ollut aivan ihana, touhukas päivä, niin Dreamsissä, kuin muutenkin :) Töissä tuli siivoiltua varastoja ja tuntui aurinko tuoneen ihmisiäkin keskustaan, sen verran rivakkaan kävi ovi tänään :) Ja sehän vain piristää mieltä, että moni aivan uusi asiakaskin löysi minut!
Tai sitten se on nämä kaikki ihanat suunnitelmat tulevalle vuodelle.. Oih, kaikkea kivaa tiedossa!! Kerron niistä lisää myöhemmin, kunhan asiat loksahtavat paikoilleen <3
BELIEVE YOU CAN, AND YOU ARE HALFWAY THERE!!Uusi, ihana taulu löysi paikkansa kellon päältä, peittäen samalla muutaman ruman naulanjäljen ;) Tiedän, olen hulluna näihin kirjoituksiin!! Mutta oikeasti, nautin lukiessani niitä aina ohi mennen ja ne pitävät mieleni positiivisena ja asenteen oikeilla raiteilla. Minulle nämä ovat tärkeitä, sanoivat muut mitä lystäävät. Eräs lempitarinani kertoo intiianiheimosta, joiden kerrotaan aina onnistuvan sadetanssissaan, heidän periaate kun on, tanssi niin kauan kuin alkaa sataa. Meni siinä sitten kuinka kauan hyvänsä. Joten, myös se on tsempannut minua tässä tammikuun pakkasten keskellä <3Kotona on myös pieniä kivoja muutoksia tässä tapahtunut, mutta mikä siinä on, että aina aloitan yhden nurkan ja siirryn kesken kaiken seuraavaan.. Sitten on torppa taas sekaisin, kun kaikki on kesken ;) Onko teillä muilla tällaista ongelmaa?? Heh, no kyllä ne siitä valmistuu ja laittelen kuvia ihan piakkoin.
Nyt täytyy painella pehkuihin, jotta jaksaa aamulla herätä ajoissa, poika viimeinkin terve ja huomena koittaa ensimmäinen kouluaamu 2 viikkoon! :)
Palailen taasen pian :)

2 kommenttia:

  1. Mullakin kevättä rinnassa ennenku aamuisin vilkaisee pakkasmittaria.. :-D Väriä täytyy hieman saada kotiin ja uusia pakko saada juttuja päässä "muutama" ...Sieltä se kevät kumpuaa ♡ En edes uskalla miettiä vielä miltä tuntuu kun saa sormet upottaa multaan.. Huomiseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, kyllähän toi pakkasmittari palauttaa karusti tähän talveen..bbrr.. Mutta onneksi päivisin on jo aurinko paistellut! Mulla myös monen monta pakko saada -juttua mielessä.. Huomiseen! <3

      Poista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3