Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Risteilyllä Tukholmassa

Heissan!

Kylläpä nyt on ollut pitkä blogitauko!! Eilen palasimme ihanalta minilomalta Tukholmasta pojan kanssa, joka harmiksemme päättyi kuitenkin pojan kuumeiluun :( Täällä siis kotosalla nuhjuisen pienen potilaan kanssa, jolla kuume hiponut 39 sekä eilen että tänään. Ei kivaa. Onneksi minulla on aivan ihania apulaisia, jotta Dreams pyörii normaalisti ja saan hoitaa lapseni itse kuntoon <3 Tästä olen todella kiitollinen!

Tänään kävin töissä aamupäivästä muutaman tunnin, näyteikkunat saivat täysin uudet somistukset ja tulevan viikonlopun häämessujakin piti järjestellä. Ikkunoiden somistuksen toteuttivat pääasiassa rakas serkkuni, jolla on pistämätön sisustussilmä sekä äitini, joka yleensäkin on ikkunoista pitänyt huolen :) KIITOS SIIS HEILLE! Liikkeeltä laitan kuvia myöhemmin, mutta nyt meidän reissuun :

Kuninkaanlinnan edessä Tukholmassa :)


Kuuma kaakao lämmitti ihanasti kylmänä talvipäivänä :)
Lisukkeena kermavaahtoa ja vaahtokarkkeja, nam!

Maukasta mustikkapiirakkaa vaniljakastikkeella ja iso kuppi kahvia, sitten
jaksoi taas shoppailla! 

Espresso House oli miellyttävä kokemus, trendikäs kahvila, jossa riitti myös
katseltavaa :) Suosittelen!Hauska patsas!

Åhlensilla kierreltiin pitkään ja vaikka
yleensä en pidä näin suoralinjaisesta sisustustyylistä,
löytyi täältä monta ihanaa juttua! 


Tämä maljakko nappasi jostain syystä huomioni, palasin sen
luokse moneen kertaan, mutta jostain syystä en ostanut.
Nyt harmittaa! Tämä makea seinä löytyi laivalta, tupakkakopista.
Aivan ihana!! 
Matka oli tosi kiva ja poika tykkäsi. Mutta on se sanottava, ettei siellä paljon tekemistä 7-vuotiaalle ollut. Leikkihuone oli selvästi pienemmille, ohjelma oli aika pienimuotoista, tunnin välein joku 5min juttu lapsille. Suurin osa ajasta vietettiin pelihuoneessa, jossa ralli- ja moottoripyöräpelit olivat parhaita, rahaa ne kyllä myös imivät aika lailla. Ehkä seuraavaksi on osutettava reissu niille lasten viikoille, joilla on kunnolla panostettu lapsiin, tai sitten ottaa uusinta aikuisten kesken ;) 

Tukholmassa päivä meni nopeasti, käytiin ihanassa Bukowskin liikkeessä ihailemassa aina niin söpöjä nallukoita <3 Sinne oli nyt tullut muitakin sisustusmerkkejä, kuten Agoran enkelit, joita minullakin on liikkeellä. Mutta löytyi sieltä muutama tuliainen kotiinkin, niistä laitan kuvia myöhemmin, kunhan löytävät paikkansa :) Poika löysi futispaidan kokoelmiinsa sekä uuden Wii-pelin BR lelukaupasta. Hieman kiertelyä hankaloitti väsynyt lapsi, jota kaupat eivät vain jaksaneet kiinnostaa. ( ja näin jälkikäteen huomioiden, että oli tulossa kipeäksikin..) 


Toisena iltana olimme katsomassa Tribute to Rod Steward showta, oli ihan jees, ei mikään ihmeellinen. Itse tykkään Rodin musiikista, mutta laulaja esitti aika tuntemattomia biisejä. Toinen setti oli yöllä myöhempään, varmaan säästi parhaat biisit sinne, mutta mehän jo nukuttiin siihen aikaan :) 

Kotona en ole saanut mitään aikaiseksi, ihan ollut jumissa kaikki uudistuminen, mutta ideoita kyllä on, kun vaan saisi energiaa niiden toteuttamiseen. Tällä viikolla on kahdet messut, perjantaina Forma Helsingissä ja La-Su Kouvolan Häämessut, jossa Dreams omalla osastollaan. Joten hommia riittää nyt liikkeen parissa, siellä alkaa kevään uudistuksetkin tässä aivan pian. Ensi viikolla alkaa uutuuksia saapumaan, jee!! 

Nyt taas kuumepotilasta hoivaamaan, palailen pian! <3 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3