Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

maanantai 6. tammikuuta 2014

Uusi vuosi ystävän luona

Heissan taas!

Minulta jäi kokonaan uuden vuoden postaus väliin ja vasta sain aikaiseksi muokata kuvat, niin paljon niitä tuli oteltua taas :) Vietimme iltaa hyvän ystäväni luona, naisporukassa, oli ihana nähdä ystäviä oikein ajan kanssa pitkästä aikaa! Ajattelin laitella samalla kuvia ystäväni kotoa, koska olen aina rakastanut hänen sisustustyyliään, vaikka se ei olekaan aivan samanlainen kuin minulla. Hänen kotinsa on kerrassaan upea ja aina sieltä löytyy jotain katseltavaa :) Hänen myötään aikanaan itsekin innostuin sisustamisesta, joten olen sitä mieltä, että hänen kodistaan on aivan pakko tehdä pikku postaus <3







Nautittiin hyvää juomaa, tortilloja kaikkien mahdollisten ihanien täytteiden kera sekä pelattiin aliasta. Raketteja ei omasta takaa tänäkään vuonna ollut hankittu, vaan katselimme kun muut naapurustossa räjäyttivät rahansa ilmaan ;) Tinat valettiin puolenyön jälkeen, kunhan olimme kilistäneet uudelle vuodelle Lansson shampanjalla! 








Sabluunalla tehty huikea kuvio seinään, voi kun
omistaisin paremman kameran, ei oikein tule
oikeuksiinsa tässä :)





Ai että minä rakastan hirsiä!! Ja mikä naula! 

Yhdistellen uutta ja vanhaa, juuri sopivasti! Kuva on hieman huono, sorry!

Ystäväni äiti on kehystänyt hänen ensimmäiset töppöset <3 


Tästä tulikin pitkä, tai oikeastaan vain paljon kuvia :) Eikö olekin ihania juttuja?? Tänään kotoa karsittu joulu pois ja siivottu, sekä hieman laiteltu paikkoja, niistä sitten myöhemmin taas.
Reipasta viikonalkua kaikille!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3