Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

maanantai 27. tammikuuta 2014

Häähumua

Heissan!

Viikonloppu vierähti todellisessa häähumussa, kun Kouvolassa järjestettiin Häämessut ja Sisustusliike Dreams oli mukana menossa :) On positiivista, että Kouvolassa jaksetaan järjestää paljon erilaisia tapahtumia, siksi mielelläni olen myös mukana niissä, jotta erilaisia tapahtumia järjestettäisiin tulevaisuudessakin. Häämessut kokosivat Kouvolan kaupungintalolle monia eri alojen ammattilaisia sekä tulevan kesän hääpareja ja muita asiasta kiinnostuneita. Messut olivat 2-päiväiset, joka jakoi kävijämäärää molemmille päiville, omasta mielestäni tiiviimpi 1 päivän tapahtumakin olisi voinut riittää. Onneksi porukkaa riitti kuitenkin molemmille päiville.


Sisustusliike Dreams oli mukana mainostamassa lahjalistoja sekä hääsomisteita. Lahjalistat ovat nostaneet suosiotaan Suomessa vuosi vuodelta enemmän, suureksi syyksi sen takia että monet pariskunnat ehtivät jo asua pitkään yhdessä ennen avioliiton solmimista ja näin ollen paljon kaikkea yhteistä on jo kotiin kertynyt. Lahjalistan avulla voidaan ehkäistä "turhien" sekä monien päällekkäisten lahjojen saaminen, kuten monista eri sarjoista muutamia viinilaseja, ennemmin moni tahtoo kerätä samaa sarjaa. Lahjalista auttaa myös vieraita, ei tarvitse turhaa stressiä ottaa siitä, pitävätköhän lahjansaajat paketista.

Kun päivänsankari (voi olla myös syntymäpäivät, tuparit, jne.) päättää haluavansa lahjalistan, suunnitellaan se yhdessä Dreamsin henkilökunnan kanssa niin, että jokaisen vieraan rahapussille löytyy erilaisia vaihtoehtoja. Mikäli vieraat tulevat kauempaa, he voivat varata tuotteen, suorittaa maksun tilille ja me hoidamme lahjan vaikka juhlapaikalle, mikäli tilanne niin vaatii :)
Ja mikä parasta, lahjalistapalvelu on maksuton! Joten jos sinulla on tulossa juhlia lähiaikoina, ota reippaasti yhteyttä ja tehdään oikeasti unelmista totta!

Sisustusliike Dreamsin messuosasto :)

Vuokrattava laiva sai paljon ihailua osakseen! 

Sydän sopii mainiosti vaikka hääparin pöydän taakse, josta
otetaan yleensä paljon kuvia :) 

Kauniit sormusrasiat kruunaavat tärkeän päivän <3 

 Hoidamme myös haluttaessa koko häiden somistukset, kirkosta juhlapaikkaan sekä autoon. Tai voit vuokrata meiltä kauniin suuren sydämen, jonka saa omien häiden sävyihin muunneltuna. Karkkilaiva sai erityisen paljon huomiota messuilla, varsinkin veden äärellä järjestettävien häiden teemaan sopii todella hienosti! Vene on kokonaan käsin askarreltu, saatavilla myös samantyylinen auto.

Nykyään on hurjan paljon allergisia ihmisiä, joka tuo omat haasteensa juhlien järjestämiseen. Mikäli allergioita löytyy, voi häiden kukkasomisteetkin hoitaa Dreamsin kautta, upeiden silkkikukkien muodossa :)
Messuilla järjestettiin myös arvonta, jossa voittaja sai 30€ lahjakortin Dreamsiin. Voittaja valittiin sunnuntai-iltana, ja hänelle on ilmoitettu asiasta henkilökohtaisesti.
Kiitos kaikille messuilla käyneille, sekä järjestäjille mukavasta viikonlopusta! Nyt Dreams alkaa keskittymään kevään tuloon, huomena alkaa ensimmäiset uutuudet saapumaan liikkeeseen ja minä ainakin olen aivan intoa täynnä kuin ilmapallo!!! Harmi vain, että poika sairastelee yhä, onneksi alkaa olemaan jo kuume hiljalleen poissa, mutta töihin on huomenna mentävä, enkä enää malttaisikaan pois olla ;) Poika pääsee onneksi mammalle hoitoon <3

Paukkukoon pakkanen, minä alan odottamaan kevättä!! :)

1 kommentti:

  1. Tulkoon ihana kevät ja uusia kivoja juttuja sisustukseen ♡

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3