Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

tiistai 14. tammikuuta 2014

Just dreaming..

Heissan!

Täällä sitä yhä vaan unelmoidaan uudesta pikku vessasta ja kaikenlaisista muutoksista kotona. Kaikkea tekisi mieli, mutta täytyisi hieman miettiä, mistä aloittaa. Joten, kovinkaan paljon uutta ei täällä ole tapahtunut. Dreamsissä alkoi tänään ALEn viiminen viikko täydellä tohinalla ja kivasti oli porukkaa liikkeellä kylmästä ilmasta huolimatta. BBrrrrrr... Tarvitaan liikkeelle jonkinlainen lämpöpuhallin, ettei pakastuta sinne :(

Tänään sain viimein inspiraation tehdä yllättäin suklaakakun, jonka ohjeen näin Sydämellä tehtyä -blogissa jokin aika sitten ja siitä asti sitä himoinnut! No, olen aiemminkin maininnut, etten ole oikein haka tuolla keittiön puolella ja vauhdilla taas aloitin homman miettimättä loppuun, joten vuoka olikin aivan liian iso.. Joten nopsasti perään toinen satsi taikinaa.. Järjetön rieska siitä tuli!! Heh.. ja edes tupla-aika ei riittänyt siihen, keskeltä jäi mössöksi.. Noh, eka kokeilu ;)Makuuhuoneeseen vaihdoin tähtimatot, jotka olivat ennen Pappelinaa keittiössä. Sopivat paljon paremmin makkariin :) Aiemmin ei ikkunan puolella ollut mattoa ollenkaan, joten nyt tuntuu koko huone jotenkin kotoisammalta. Paljon siellä vielä on tehtävää, kunhan saan aikaiseksi.

Viikonloppuna lähdetään pojan ja serkkuni kanssa Tukholman risteilylle, ihana kun on pieni miniloma tiedossa :) Onko kellään vinkkejä kivoista sisustuskaupoista siellä? En ole vuosiin käynyt ja olisi kiva saada vinkkejä etukäteen.

Nyt alkaa nukkumatti kutkuttelemaan silmäkulmia, joten kauniita unia, unelmien kuvia <3
Palaillaan taas!

ps.  Huomasin, että joukkoon on liittynyt uusi lukija, lämpimästi tervetuloa!! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3