Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

torstai 30. tammikuuta 2014

SISUSTUSLIIKE DREAMS GOES PINK!

Vaaleanpunaisia unelmia... Niitä alkaa nyt saapumaan liikkeelle oikein urakalla :) Tämän kevään ehdoton trendiväri on vaaleanpunainen, sekä tietysti muutkin pastellisävyt, kuten vedensininen ja heleän mintunvihreä. Oih.. niitä kaikkia ihanuuksia, joita tässä vielä odotellaan! Makeita kokonaisuuksia saimme tehtyä tänään liikkeelle, tässä pieniä kurkistuksia kevään uutuuksista :) 

Kyllä kuormapäivä aina piristää mieltä ;) Vaikkakin nämä pakkaset koittavat kovasti kiristää hermoja, ja aina ei meinaa jaksaa hymyillä, yritän kuitenkin miettiä, että on talvessa niitä kivojakin juttuja; kirkas tähtitaivas, pakkasessa kimalteleva lumi, kynttilät ja kyllä, kuuma kaakaokin maistuu paremmalta kunnon pakkasessa! Mutta silti, jos saisin vaihtaa tämän kesään, niin tekisin sen kirkuen ;) 

Meidän tuleva futislegenda odottaa jo kovasti viikonlopun harjoituksia, 2 viikkoa joutunut vain lepäilemään ja odottavan aika on pitkä :( Mutta, joka päivä meillä tarkistetaan myös Barcelonan sää ja poika varmistuu päivä päivältä, että sinne hän haluaa pelaamaan, siellä on niin paljon lämpöisempikin ;) Ihania unelmia! 

Kauden lahjavinkki!! Ystävälle upea ja laadukas Riverdale JOY,
lasinen kynttilätuikku kauniissa lahjarasiassa <3 


Kaikkea mukavaa on kevät tuomassa tullessaan, Sisustusliike Dreams osallistuu myös Kouvola Rakennus ja Sisustus -messuille, joten suunniteltavaa on paljon :) Monia muitakin pienempiä tapahtumia on kalenteriin buukattuna, sekä tietysti Dreamsin 1v syntymäpäivät! Sinne onkin tiedossa jotain aivan huikeaa!! 

Näihin kuviin ja tunnelmiin :) Nyt relax.. 

2 kommenttia:

  1. AAAGGG, ihania juttuja kaikki, mutta viimeisen kuvan tähtikupit on aivan mahtavat! Olen nyt hullaantunut noihin tähtiin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bastionin tähtikupit ovat olleet todella suosittuja, ne on niin pehmeän herkullisissa väreissä :) Minäkin olen ihan vahingossa hullaantunut pinkkiin ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3