Sisustusliike Dreams

Sisustusliike Dreams

lauantai 25. tammikuuta 2014

Ripaus violettia

Moikka!

Ihanaa, kun tänään pakkanen on viimein päässyt järkeviin lukemiin, on se jännä miten -10 tuntuu "lämpöiseltä" kovien pakkasten jälkeen! Tällä viikolla onkin ollut taas erikoinen viikko, pojan kuumeilu piti meidät suurimman osan ajasta kotona, eilen kuitenkin vietin äitini kanssa aivan ihanan päivän Helsingin Messukeskuksessa Forma Kevät -messuilla, tutustumassa tulevan kevään tuulahduksiin :) Inspiraatiota sain oikein urakalla ja kova on jo halu alkaa siirtymään keväisempiin sisustuksiin, vaikka talvi tuntuukin vasta tulleen. Yhdistävä tekijä kaikilla osastoilla oli aivan selvästi vaalenpunainen, kevään ehdoton suosikkiväri! Minä en todellakaan normaalisti ole mikään hempeän pinkki ihminen, mutta nyt kyllä hullaannuin aivan täysin <3 Joten, pian myös Sisustusliike Dreams GOES PINK!

Kotona sen sijaan olen aiemmin viikolla saanut hieman siivoiltua ja tehtyä pieniä muutoksia, vielä sitä suurempaa odotellessa. Vaikka vasta vaihdoin takaisin turkoosin, niin kyllä nyt vaan tuntui tulevan liikaa sitä, joten poistin turkoosin olohuoneesta ja pikkuhiljaa olen lisäillyt pieniä ripauksia violettia :) Liikkeellä minulla on myynnissä aivan ihania Katjan Kahvisäkkituotteen lattiatyynyjä, ja kuinkas ollakaan, sieltä löytyi myös violetin sävyjä, joten kotiinhan se oli tuotava :) Tulee kyllä myös varmasti käyttöön, me kun pojan kanssa pelaillaan paljon lautapelejä olohuoneen lattialla, niin on sitten pehmeämpi istuin tarjolla.

Aidoista kahvisäkeistä tehdyt lattiatyynyt
ovat ihanan erikoinen lisä sisustukseen :) 

Kotiin tuli myös tuotua pikkuisen lisää Riviera Maisonia, jota vain ei voi olla rakastamatta <3 Jouluksi toinkin jo tuon kauniin rottinkisen kukkaruukun, mutta kuten taas kerran huomasin, elävät kukat ne eivät vain minun hoidossani selviä, oli parempi korvata ne kestävämmällä ratkaisulla! RM St.Petersburg joulupallot olivat niin kauniita, etten malttanut niitä vielä korjata kokonaan pois ja ne sopikin mainiosti ruukkuun tuomaan pientä kimalletta minun muuten hyvin luonnolliseen tyyliin. Violetit läpikuultavat tuikkukipot ovat vanhoja, en muista, mistä aikanaan ne hankin.

Kotiin pääsi myös Riviera Maisonin ylväät kynttilänjalat, joiden sävy yhdistyy kivasti heinäseipäiden väriin tuoden yhtenäisen kokonaisuuden tunnun.

Tänään vietin päivän Kouvolan Häämessuilla mainostamassa Dreamsin lahjalistapalvelua sekä hääsomisteita. Kivasti oli yrityksiä paikalla ja kauniita osastoja tuli itsekin kierreltyä, aina ideoita etsimässä :) Dreams tarjoaa siis myös maksutonta lahjalistapalvelua, joka alkaa kotiutua Suomessa myös muualle kuin pääkaupunkiseudulle. Trendi on mielestäni erittäin käytännöllinen, helpottaen sekä morsiusparin että vieraiden elämää :) Lisää messuista myöhemmin kuvien kera.

Päivän päätteeksi olin todella poikki, joten rentoutus tuli tarpeeseen, lämmin sauna pehmensi jännittyneet lihakset :) Sauna sai joulun jälkeen oman saunatontun, kun korjattuani kodista muun jouluisen koristuksen pois, eräs tonttu sulatti sydämeni enkä voinut laittaa sitä taas vuodeksi piiloon ;) Viininpunaisen sävyinen parrakas kaveri sopii mainiosti lauteiden nurkkaan!
Rentouttavaa viikonloppua teille kaikille ja laitelkaahan pikkuisia merkkejä käynnistänne kommentin muodossa, se piristää aina päivää :) Palaillaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, jokainen viesti teiltä minulle on tärkeä <3